Goldie Hawn - Kurt Russell: Παντρεύονται τελικά μετά από 30 χρόνια σχέσης;

Κι, όμως, πότε δεν είναι αργά!
Goldie Hawn - Kurt Russell: Παντρεύονται τελικά μετά από 30 χρόνια σχέσης;



Ποιος θα το πίστευε! Ο Kurt Russell και η Goldie Hawn πρόκειται να παντρευτούν μετά από 30 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sunday Express το lovestory του ζευγαριού θα έχει το δικό του παραμυθένιο happy ending στις αρχές του 2016.

Αν κι ο περισσότερος κόσμος τους θεωρούσε ήδη παντρεμένους, η ανακοίνωση ήταν έκπληξη. Στις 21 Νοεμβρίου στο πριβέ πάρτι για τα εβδομηκοστά γενέθλια της Goldie το ζευγάρι το ανακοίνωσε σε φίλους και στενούς συγγενείς. O γάμος λέγεται ότι θα γίνει στο ράντσο τους -αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων- στο Άσπεν του Κολοράντο στις ΗΠΑ κάπου την Πρωτοχρονιά –δεν έχει αποφασισθεί ακόμη μια στάνταρ ημερομηνία.

Η τελετή θα έχει ως θέμα την «Άγρια Δύση». Φιλικές πηγές του ζευγαριού περιγράφουν το θεματικό event ως μια φιέστα «με καπέλα cowboy, άλογα και rock ’n’ roll». Ενώ, λένε «Όλοι οι συγγενείς τους είναι ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η μεταξύ τους χημεία είναι όπως την πρώτη φορά που συναντήθηκαν».

Τα παιδιά του ζευγαριού θα έχουν ενεργό ρόλο στο γάμο τους. Μάλιστα ο γιος του ζευγαριού, Wyatt, θα είναι ο κουμπάρος.

Στο παρελθόν η Hawn είχε μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους, που θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και μακροβιότερες στο Hollywood, αποκαλύπτοντας το λόγο που ποτέ δεν θέλησαν να παντρευτούν. Συγκεκριμένα τον Ιούνιο που μας πέρασε είχε δηλώσει στο περιοδικό Porter ότι «Οι επιτυχημένες σχέσεις δεν βασίζονται στον γάμο». Οπότε, γιατί να το ριψοκινδυνεύσει;

(Από την ταινία Swing Shift)

Love Story

Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια – πάνω από τρεις δεκαετίες! H Hawn και ο Russell είναι μια φωτεινή εξαίρεση στους γάμους - αρραβώνες αστραπή του Hollywood.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας The One and Only, Genuine, Original Family Band (1968). Τότε η Goldie ήταν 21 ετών κι ο Kurt 16. Αν και αμέσως τον βρήκε γοητευτικό  την προβλημάτιζε η διαφορά 5 ετών που είχαν, θεωρώντας τον «πάρα πολύ μικρό γι αυτήν» όπως είχε δηλώσει.

Όμως, κανένας δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο. Στα γυρίσματα της δεύτερης κοινής τους ταινίας Swing Shift (1983) συναντήθηκαν ξανά σε παρόμοιες φάσεις ζωής. Η Hawn είχε ήδη δύο παιδιά από τον περιπετειώδη γάμο της με τον Bill Hudson, την Kate και τον Oliver, με τους συχνούς τσακωμούς τους λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων να καταλήγουν σε διαζύγιο το 1982. Βέβαια, και ο Russell ήταν παντρεμένος και χωρισμένος με την ηθοποιό Season Hubley με την οποία έχει μια κόρη.

Η έλξη τους καρμική με την Hawn να περιγράφει ότι ένιωσε όπως τότε στα 21 της «Κι όταν χρόνια μετά ξανασυναντηθήκαμε, μου άρεσε, και θυμήθηκα ότι μου άρεσε πάρα πολύ όπως όταν τον είχα πρωτοσυναντήσει. Αλλά και οι δύο είχαμε πει ότι δεν πρόκειται να κάναμε σχέση με άλλον ηθοποιό. Ποτέ όμως μην λες ποτέ».

Έκτοτε, το ζευγάρι ζει μαζί. Η Goldie και ο Kurt έκαναν κι έναν γιο μαζί τον Wyatt Russell, πρώην επαγγελματία παίκτη χόκεϊ, για χάρη του οποίου μάλιστα είχαν μετακομίσει στον Καναδά.

(Με τον γιο τους, Wyatt)

Τόσο τα παιδιά της Hawn όσο και του Russell δεν ξεχωρίζουν τις οικογένειες. Ιδιαίτερα η Kate Hudson και ο Oliver Hudson έχουν δηλώσει δημόσια ότι ο Russell είναι σαν πατέρας τους, αφού είναι η πατρική φιγούρα με την οποία μεγάλωσαν.

(Oliver Hudson, Wyatt Russell, Goldie Hawn, Kurt Russell, Kate Hudson)

Key to happiness

H Goldie Hawn αποκάλυψε πως καταφέρνει με τον Kurt Russell να είναι μαζί μετά από τόσα χρόνια, δηλώνοντας «Ένας μακροχρόνιος δεσμός δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο. Όλα βρίσκονται στη συμβατότητα και την επικοινωνία του ζευγαριού. Και φυσικά, να θέλουν και οι δυο να προσπαθήσουν γι αυτό».

Ακόμα πρόσθεσε «Αν ο ένας δεν θέλει να λειτουργήσει (η σχέση), δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Η πρόθεση είναι το κλειδί. Επίσης, να μην χάνεις τον εαυτό σου στον άλλο. Δεν χρειάζεται να είμαστε ίδιοι και να συμφωνούμε σε όλα. Μαθαίνεις πως δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε όλα. Τα πάντα είναι θέμα επιλογής».

Αν και υπήρξαν κάποιες διαφορές, τόσο η Goldie όσο και ο Kurt προέρχονται από στέρεα οικογενειακά background, μεταδίδοντας αυτήν την αίσθηση ασφάλειας και στη δική τους οικογένεια. «Μιλήσαμε για τις σχέσεις από νωρίς. Είχαμε νταντάδες, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Ήμασταν και οι δυο εργαζόμενοι. Αλλά ήμασταν παρόντες με τα παιδιά μας. Είναι ο ίδιος τρόπος που και οι ίδιοι μεγαλώσαμε. Είχα μια εργαζόμενη μητέρα, ο Kurt όχι. Η μητέρα μου ήταν πάντα εκεί».

Συγχαρητήρια!