Shawn Brown: Η μοναδική γυναίκα με την οποία ο Bill Cosby παραδέχτηκε ότι είχε σχέσεις, αποκαλύπτει: «με νάρκωσε, με βίασε και με άφησε έγκυο»

Άλλη μία γυναίκα προστέθηκε στη λίστα αυτών που κατηγορούν τον Cosby για σεξουαλικές επιθέσεις.
Shawn Brown: Η μοναδική γυναίκα με την οποία ο Bill Cosby παραδέχτηκε ότι είχε σχέσεις, αποκαλύπτει: «με νάρκωσε, με βίασε και με άφησε έγκυο»



Η μοναδική γυναίκα για την οποία ο κωμικός Bill Cosby είχε παραδεχτεί τις ερωτικές τους σχέσεις, τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε και τη βίασε. Η Shawn Brown ισχυρίζεται επίσης, ότι η κόρη της Autumn Jackson, η οποία φυλακίστηκε το 1998 επειδή προσπάθησε να εκμαιεύσει από τον Cosby 40 εκατομμύρια δολάρια, είναι το παιδί που προήλθε από τον βιασμό.

«Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, νομίζω ότι αυτό συνέβη γιατί δεν ήμουν τόσο ιδιότροπη στο κρεβάτι όσο ήθελε, γι’ αυτό και με νάρκωσε» αποκάλυψε η Brown, η οποία έχει κάνει τρεις γάμους, σε αποκλειστική συνέντευξή της στη DailyMail. Οι νέοι ισχυρισμοί της Brawn πιέζουν ακόμα περισσότερο τον Cosby, του οποίου η καριέρα είναι υπό κατάρρευση μετά τις δεκάδες γυναίκες που τον κατηγορούν ότι τους έδινε ένα ισχυρό ναρκωτικό και στη συνέχεια επιτίθονταν σεξουαλικά. «Πιστεύω πλέον όλες τις άλλες γυναίκες. Οι ιστορίες που είπαν είναι ίδιες με τη δικιά μου. Οι κινήσεις του ήταν οι ίδιες: Τις νάρκωνε και όταν ξυπνούσαν ήταν γυμνές και είχαν κάνει σεξ» τονίζει η 62άχρονη πλέον Brown.

Ο Cosby παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με την Brown – γνωστή τότε με το πατρικό της όνομα Shawn Byers – σε συνέντευξή του με τον Dan Rather λίγο μετά τη δολοφονία του γιου του Ennis το 1997. Η κουβέντα είχε να κάνει κυρίως με τον Ennis, αλλά ο Rather ρώτησε τον Cosby αν υπήρχε περίπτωση να είναι παιδί του η Autumn. «Είναι μία πιθανότητα» απάντησε ο Cosby προςν έκπληξη του Rather. «Δηλαδή αν με ρωτάς έκανες έρωτα με αυτή τη γυναίκα; Η απάντηση είναι ναι. Είσαι ο πατέρας; Όχι».

Η Brown είχε κατηγορήσει και στο παρελθόν τον Cosby, πριν από μία δεκαετία, αλλά είχε πέσει στο κενό. Αν και ο κωμικός δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι η Autumn θα μπορούσε να είναι κόρη του, αλλά και το γεγονός ότι έκανε σεξ με την Brown ενώ εκείνη ήταν υπό την επήρεια ουσιών, οι δυο τους συνέχισαν να μιλάνε και μάλιστα η Brown λάμβανε κάθε Τρίτη μία επιταγή 750 δολαρίων. «Δεν ήταν πολλά τα λεφτά, αλλά μου επέτρεπε να μένω σπίτι με τα παιδιά μου» θυμάται η Brown. Αυτή η χρηματική βοήθεια όμως σταμάτησε να δίνεται μετά την υπόθεση της Autumn στο δικαστήριο.

Η Brown στράφηκε εναντίον του Cosby, μετά από τη φυλάκιση της κόρης της, η οποία κατηγορήθηκε ότι τον εκβίαζε για 40 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μην αποκαλύψει την ιστορία της. Ο Cosby την είχε πείσει να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν την υπόθεση, αλλά συνελήφθη για τη διέλευση κρατικών γραμμών προκειμένου να διαπράξει κακούργημα. Η Autumn φυλακίστηκε για 26 μήνες, αλλά η υπόθεση ανατράπηκε μετά από έφεση.