Leonardo DiCaprio: Tα super models της ζωής του και ο έρωτας του με την Rihanna!

Ο 40χρονος γόης μάλλον βρήκε τον... μάστορα του δίπλα στην pop star!
Leonardo DiCaprio: Tα super models της ζωής του και ο έρωτας του με την Rihanna!



Ξεκίνησε από παιδί θαύμα. Γρήγορα έγινε ένας από τους πιο sexy άντρες του Hollywood και σήμερα είναι ένας περιζήτητος εργένης. Ναι ο  Λεονάρντο Ντικάπριο είναι σήμερα το Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε γυναίκα.

Η φημολογούμενη σχέση του με την Ριάνα, φώτισε για άλλη μια φορά το κομμάτι που αφορά τις σχέσεις του.

Ποιες γυναίκες περάσαν από το πλευρό του διασημότερου εργένη αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ;

Ο Λεονάρντο εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και κυνηγός μοντέλων! Κάπως έτσι το 1996 έριξε τα δίχτυα του στην 22χρονη, τότε, Κρίστερ Ζανγκ. Η σχέση τους κράτησε ένα χρόνο ενώ οι  χωρισμοί τους ήταν περισσότεροι από τις κοινές τους εμφανίσεις!

Η Ντέμι Μουρ το 1997 είχε ένα μικρό πέρασμα από την ζωή του DiCaprio όπως και το θρυλικό μοντέλο, Naomi Campbell. Σε μια σχέση που μέτρησε λίγους μήνες το 1998 αλλά κατάφερε να κάνει τους παπαράτσι να γίνουν σκιά τους για μια πιπεράτη φωτογραφία.

Το φλερτ με την Πάρις Χίλτον δεν μετράει μιας και περιορίστηκε σε ένα one night stand και φτάνουμε στο 2000 και την πρώτη ουσιαστική σχέση του Λέο με σούπερ μόντελ.

Ο τότε κατάλογος της Victoria’s Secret είχε την Ζιζέλ σαν κορωνίδα του. Κάπως έτσι ο Λεονάρντο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και  λίγους μήνες μετά έγινε ζευγάρι με την Βραζιλιάνα. Δύο χρόνια η Ζιζέλ και ο Λεονάρντο χώρισαν όμως η επανασύνδεση ήρθε το 2003. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2005 στα Oscars ήταν και η τελευταία. Όχι όμως και οι απογοητεύσεις του Leonardo από την Ακαδημία καθώς έχασε το Αγαλματάκι για την ερμηνεία του στο Aviator. Λίγους μήνες μετά έχασε και την Gisele, ωστόσο δεν πτοήθηκε μιας τα catwalks είχαν απόθεμα!

Το Δεκέμβριο του 2005 ο Λεονάρντο βρέθηκε στο πάρτι του Μπόνο των U2, και γνώρισε την πανέμορφη Μπαρ Ραφαέλι. Το super model από το Ισραήλ παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να κάνει τον 5 φορές υποψήφιο για Oscar να σκεφτεί τον γάμο. Ο έρωτας του με την Bar ήταν τόσο μεγάλος που το 2007 πήγε στο Ισραήλ να γνωρίσει την οικογένεια της, ενώ παραλίγο να ξεσπάσει και διπλωματικό επεισόδιο. Αιτία;  Αρκετοί συμπατριώτες της ζήτησαν από την Bar να χωρίσει τον Λεονάρντο για θρησκευτικούς λόγους. Η σχέση τους τελείωσε το 2011 αλλά παραμένουν φίλοι.

Ο ΝτιΚάπριο γύρισε σελίδα στον… κατάλογο της Victoria’s Secret και η εκλεκτή ήταν η Έριν Χέδερτον. Η σχέση τους κράτησε 11 μήνες με τον χωρισμό να έρχεται τον Νοέμβριο του 2012. Αλλά επειδή οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα, ο ΝτιΚάπριο τον Μάιο του 2013 έκανε σχέση με το μοντέλο Τόνι Γκαρν, η οποία κράτησε 7 μήνες. Η αιτία για τον χωρισμό τους; Η παρέα 20 μοντέλων που έφυγε ο Λεονάρντο από bar όσο η Τόνι ήταν στο φεστιβάλ τέχνης Άρτ Μπασέλ στο Μαϊάμι. Λογικό ακούγεται…

Και φτάσαμε στο σήμερα. Η Ριάνα και ο Λεονάρντο βρίσκονται διαρκώς στα ίδια μέρη. Σίγουρα όχι τυχαία. Πρώτα στο εξωτικό Σεντ Μπαρτς, όπου πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά σύμφωνα με κοινό φίλο τους, μετά σε πάρτι στο Playboy Mansion και τέλος στα γενέθλια του φρόντμαν του συγκροτήματος Kings Of Leon, Κάλεμπ Φόλοουβιλ. H 26χρονη star φέρεται να έχει βαρεθεί τις σχέσεις με άλλους ράπερς, o Λεονάρντο μάλλον κουράστηκε να κυνηγάει μοντέλα στα 40 του και το ειδύλλιο τους  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Τύπου.

Ζευγάρι πολλών αστέρων!