Περιττά κιλά και Ηοllywood! Stars που νίκησαν την ζυγαριά

Γιατί και οι διάσημοι αντιμετώπιζαν τα... προβληματάκια τους με το βάρος τους!
Περιττά κιλά και Ηοllywood! Stars που νίκησαν την ζυγαριά



Το αδυνάτισμα δεν είναι εύκολη δουλειά. Απαιτεί θυσίες και πειθαρχία. Υπάρχουν όμως stars που κατάφεραν να νικήσουν την ζυγαριά. Και τους ταιριάζει πολύ!

Η Ροζάν Μπαρ έγινε διάσημη μέσα από την κωμωδία «Η Διαβολογυναίκα». Εκεί, σαν υπέρβαρη είδε τον σύζυγο της να την αφήνει για μια πιο αδύνατη. Σήμερα, στα 62 της έχει χάσει 85 κιλά με χειρουργική επέμβαση και σκληρή δίαιτα. Παίρνοντας την δική της ρεβάνς…

Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο. Της έλειπε η εξωτερική εμφάνιση. Η Ντέμι Λοβάτο την κατέκτησε και αυτή. Με δίαιτα και γυμναστική η 22χρονη τραγουδίστρια κατάφερε αυτό που έμοιαζε δύσκολο. Όχι όμως ακατόρθωτο για εκείνη, χάνοντας συνολικά 17 κιλά!

Αν βλέπετε «Pawn Stars» θα γνωρίζετε τον Κόρεϊ Χάρισον. Αν όχι, τότε να σας πληροφορήσουμε πως από ένα χαμένο στοίχημα, ο Κόρεϊ έχασε 35 κιλά. Και συνεχίζει με στόχο τα 45!

Γελάσαμε με την ψυχή μας με τον ρόλο του στο «Hangover». Ο… στρουμπουλός, Άλαν έφερνε διαρκώς μπελάδες στην παρέα. Ο Ζακ Γαλιφιανάκης αποφάσισε να αφήσει πίσω του όμως τα περιττά κιλά και το αλκοόλ. Αιτία; Ο έρωτας! Η σύζυγος του, Κουίν Λάντμπεργκ, τον έβαλε σε δίαιτα χάνοντας 30 κιλά.

Το 2006 γνωρίσαμε μέσα από το οσκαρικό Dremgirls, την Τζένιφερ Χάντσον. Το ταλέντο της, της χάρισε το Χρυσό Αγαλματάκι Β’ Γυναικείου ρόλου, ωστόσο λόγω του βάρους της έχασε αρκετούς ρόλους. Κάτι που πείσμωσε την 33χρονη Αμερικανίδα. Αποτέλεσμα; Έχασε μέσα σε μια τετραετία 37 κιλά. Επίδοση για… Όσκαρ!

Η οικογένεια Osbourne αντιμετώπιζε πάντα πρόβλημα με το βάρος της. Τόσο η Σάρον όσο και η Κέλι δεν τολμούσαν να πλησιάσουν στην ζυγαριά! Μητέρα και κόρη το πήραν απόφαση και κατάφεραν να χάσουν τα περιττά κιλά. Ίσως και λίγα παραπάνω με την βοήθεια ειδικού χειρούργου…

Την μεγαλύτερη μεταμόρφωση την είδαμε από την Μελίσα Μακάρθι. Τα τριψήφιο νούμερο της ζυγαριά της, την έκανε διάσημη. Όμως η 44χρονη κωμικός δεν το έβαλε κάτω. Έχει χάσει 20 κιλά και συνεχίζει.

Το όνομα του Boy George μας γυρνάει πίσω στην δεκαετία του 80. Όταν μεσουρανούσε με τους Culture Club. Όμως ο Βρετανός μουσικός άφησε τον εαυτό του και η ζυγαριά δεν τον συγχώρησε! Σήμερα, ο Boy George έχει καταφέρει να χάσει 11 κιλά. Μοιάζοντας ξανά στο είδωλο του παρελθόντος.

Μετά το τέλος της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» η Τζένι Γκαρθ χάθηκε από τις κάμερες. Σε κάθε της εμφάνιση είχε και παραπανίσια κιλά. Στα 42 της, πλέον, η Γκαρθ κατάφερε να επιστρέψει στα επίπεδα του βάρους που την αγαπήσαμε. Χάνοντας συνολικά 14 κιλά. Μην ξεχνάμε πως έχει και 3 παιδιά πλέον…

Η Aντέλ μας συστήθηκε με την αγγελική της φωνή. Η Βρετανίδα όμως δεν μπορούσε να μην λάβει σοβαρά και όσα ακούγονται για την εξωτερική της εμφάνιση και το βάρος της. Μέχρι και ο Καρλ Λάγκερφελντ σχολίασε το βάρος της. Έτσι, με 18μηνη δίαιτα η σταρ κατέκτησε και αυτό τον στόχο της: Να αδυνατίσει κατά 16 κιλά.

Πριν δυο χρόνια ο Βαλ Κίλμερ έμοιαζε με σκιά του σέξι άντρα που γνωρίσαμε. Στα 55 του πλέον, πήρε την απόφαση να κάνει την ζυγαριά φίλη του. Τα κατάφερε, χάνοντας περισσότερα από 17 κιλά ενώ έκοψε και το κάπνισμα!

Το κοινό μυστικό όλων; Η απόφαση να αλλάξουν εξωτερική εμφάνιση. Αφού μπορούν εκείνοι, μπορούμε και εμείς! Έτσι δεν είναι;

Δες εδώ ποιες είναι οι 12 χρυσές οδηγίες για να μην πάρεις ούτε ένα γραμμάριο το Πάσχα

Tags: