Οι αλλαγές των star που μας σόκαραν

Είδαμε τις αλλαγές και δεν μπορέσαμε να τους γνωρίσουμε είναι η αλήθεια!
Οι αλλαγές των star που μας σόκαραν



Οι σταρ του Χόλιγουντ αγαπούν τις αλλαγές στην εμφάνισή τους. Εμείς το ίδιο. Χρώμα μαλλιών, σώματα, αναλογίες, πρόσωπα, ρούχα, τίποτε δεν μένει ίδιο για πολύ καιρό. Όλα προσπαθούν να βελτιωθούν, αλλά κάποιοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προσωπικό τους στιλ, παρά τις μεταμορφώσεις. Όχι όλοι όμως, υπάρχουν και εκείνοι που μας σόκαραν με τις δραστικές και εντυπωσιακές αλλαγές τους.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Jared Leto! Ο 43χρονος ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά και τα γένια του για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, ως Τζόκερ στη νέα ταινία  Μπάτμαν. Ο Τζάρεντ εμφανίστηκε με πλατινέ μαλλί στο Παρίσι και με δυσκολία έγινε αντιληπτός και αν πιστέψουμε τα πρώτα σχόλια μάλλον δεν άρεσε και πολύ

http://www.esteticamagazine.com/images/phocagallery/4971/Jared%20Leto%2013.jpg?r=27

Κάτι που δεν ισχύει για την Kim Kardashian που τόλμησε και έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ, αλλά κατά γενική ομολογία της πηγαίνουν πολύ! Η 35χρονη τηλεπερσόνα που έχει κάνει επιστήμη τις δημόσιες εμφανίσεις, κατάφερε να μας σοκάρει για άλλη μια φορά και μάλιστα χωρίς να  χρειαστεί να γδυθεί αυτή τη φορά. Το μόνο που έκανε είναι να αλλάξει χρώμα στα χαρακτηριστικά μακριά και πυκνά της μαλλιά.

http://www.telltalesonline.com/wp-content/uploads/2015/03/kim-kardashian-blonde.jpg

Σοκαριστική είναι και η αλλαγή της Kristen Stewart. Το όμορφο και μελαγχολικό κορίτσι που πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Twilight”… αγνοείται! Η 24χρονη ηθοποιός δεν θυμίζει το μοντέλο του οίκου chanel που βλέπουμε στις λαμπερές διαφημίσεις μια και στην προσωπική της ζωή  προτιμά πλέον τις φόρμες, τα κοντά μαλλιά, τα αθλητικά παπούτσια και τα καπέλα του μπέιζμπολ. Για μακιγιάζ, ούτε λόγος…

http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2015/02/kristen-stewart-casual-style-out-for-coffee-with-alicia-february-2015_2.jpg

Την Renee Zellweger την θυμόμαστε σαν την χυμώδη Bridget Jones ή σαν τη σέξι και αδίστακτη Ρόξι Χαρτ στο μιούζικαλ Σικάγο. Αυτό το χαριτωμένο πρόσωπο όμως δεν υπάρχει πια. Στη θέση του υπάρχει μια άλλη Ζελβεγκερ, αλλαγμένη και διαφορετική. Αιτία; Οι συνεχόμενες αισθητικές επεμβάσεις! Η 45χρονη ηθοποιός διαψεύδει, όμως ο  φωτογραφικός φακός έχει άλλη γνώμη και εμείς μαζί.

http://a3.files.beautyeditor.ca/image/upload/c_fit,cs_srgb,dpr_1.0,q_80,w_620/MTI1NDQxNDEwMzQ5NDEwOTQ3.jpg

Στην κατηγορία Renee Zellweger μπήκε πρόσφατα και η Uma Thurman. Η μούσα του Κουέντιν Ταραντίνο άλλαξε το πρόσωπο της σε σημείο που οι παπαράτσι κόντεψαν να μην την γνωρίσουν. Η 45χρονη σταρ -και μια από τις ομορφότερες γυναίκες στο Χόλιγουντ -  μοιάζει πλέον με κάποια άλλη.

http://cdn.arn.com.au/media/13147/uma-dif-2.jpg?width=397.16666666666663&height=500

Ο Eminem κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της ραπ μουσικής. Το baby face του Μάρσαλ Μάδερς είναι πλέον παρελθόν. Στα 42 του φαίνεται σαν  να μεγάλωσε απότομα μια δεκαετία, ενώ το πρόσωπο του γέμισε ρυτίδες, Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως ευθύνεται η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ.

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--Z91EEb32--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/tgtos45an1obpkfvdimr.jpg

Φυσικά δεν θα μπορούσε από αυτή τη λίστα να λείψει ο Bruce Jenner. Η απόφαση του να γίνει γυναίκα στα 65 του δεν σόκαρε μόνο τις κόρες του, αλλά και τα Media! Ο πατριός των Καρντάσιανς μετά από μια σειρά δραστικών αλλαγών στο πρόσωπό τους, στην γκαρνταρόμπα του και στα μαλλιά toy, άρχισε πλεόν να μοιάζει περισσότερο με την μητέρα του!

https://pbs.twimg.com/profile_images/631155150816591872/OJPX5Wiy.jpg

Υπάρχει όμως και μια αλλαγή που μας σόκαρε, αλλά ευχάριστα! Ο λόγος για την Lady Gaga. Η 28χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον Τείλορ Κίνεϊ και άρχισε να ντύνεται με στυλ! Οι εκκεντρικές εμφανίσεις αποτελούν παρελθόν, οι στυλάτες της επιλογές διαδέχονται η μια την άλλη και η Γκάγκα αποτίναξε προς το παρόν  την πάλαι ποτέ εντυπωσιακή άλλα και κιτς εικόνα της! Ο έρωτας μάλλον κάνει θαύματα.

http://static.celebuzz.com/uploads/2016/01/golden-globes-2016-lady-gaga-taylor-kinney-011016-5.jpg

Σοκαριστικές αλλαγές, αναπάντεχες μεταμορφώσεις, , ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις, άλλα τι θα ήταν το Χόλιγουντ χωρίς αυτά; Μια βαρετή βιομηχανία αστέρων του κινηματογράφου και της μουσικής.

Δες ΕΔΩ τις φήμες για το... ζευγάρι John Travolta-Tom Cruise