Ricky Wilson: Γιατί θέλω να τον παντρευτώ!

Ο γαλανομάτης κριτής του The Voice είναι ό,τι πιο σέξι υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Βρετανία.
Ricky Wilson: Γιατί θέλω να τον παντρευτώ!



Θέλω να τον παντρευτώ τον Ricky Wilson. Στα αλήθεια. Και όχι μόνο εγώ, αλλά πολλά ακόμη κορίτσια σε αυτό τον πλανήτη. Μόνο που οι περισσότερες τον ανακάλυψαν προ ημερών που κέρδισε το βρετανικό «The Voice» με τον επίσης σέξι πυροσβέστη παίκτη της ομάδας του Stevie McCrorie. 

Αν ακόμα δεν κατάλαβες ποιος είναι ο μυστηριώδης γαλανομάτης για τον οποίο μιλάμε να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον frontman των «Kaiser Chiefs». Ναι αυτός που λέει το Ruby, ruby, ruby, ruby.

Είναι coach του «The Voice» και σήμερα που μιλάμε θεωρείται ό,τι πιο σέξι υπάρχει σε Βρετανό. Και επειδή μόλις ανακοίνωσε ότι και του χρόνου θα είναι στο μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού, του αφιερώνουμε την Τετάρτη που είναι και Μεγάλη, όπως και η ομορφιά του. 

Γι’ αυτό και καταλήγω: Ricky Wilson, μετά από σχετική άδεια της No1 φαν σου στην Ελλάδα και διευθύντριάς μου Κατερίνα Ιωακείμ, σε ανακηρύσσω Male Wednesday και σου δηλώνω ότι θέλω να σε παντρευτώ. 

Και έχω τους λόγους μου: 

Τόσο εγώ, όσο και άλλα αθώα κορίτσια σε αγαπήσαμε όταν είδαμε την αντίδρασή σου σε εκείνο το βίντεο με το κορίτσι και την άρπα που έγινε viral. Είχες το βλέμμα ενός ερωτευμένου και απελπισμένου άντρα και καμία από εμάς δεν μπορούσε να το παραβλέψει. Και όταν τελικά εκείνη σε πρόδωσε για τον Wil.i.am εσύ έγινες ακόμα πιο γλυκούλης στα μάτια μας. 

Συγγνώμη που δεν καταλάβαμε την εν δυνάμει γοητεία σου το 2009, όταν είχες αφέλειες και μάγουλα. Πού να ξέρουμε ότι μερικά χρόνια μετά θα γίνεις άλλος άνθρωπος; Και πάλι, το γεγονός ότι παλιά ήσουν ένα φυσιολογικό αγόρι που είχε μερικά κιλάκια παραπάνω, στα μάτια μας σε κάνει πιο ταπεινό και προσγειωμένο. 

Τώρα, πάντως, είναι ευκαιρία να μας παντρευτείς μιας και χώρισες με την κοπέλα που είχες επί πέντε ολόκληρα χρόνια. Μην κάνεις πως δεν ακούς. Μιλάμε για την τηλεοπτική παραγωγό Lesley Williams, η οποία μια χαρά είναι η κοπέλα αλλά δεν είναι και η Margot Robbie. Μπορείς και καλύτερα. 

Μόνο υποσχέσου μας ότι θα μας κλείνεις κάθε μέρα το μάτι όπως στο 0:29. 

Και ότι δεν θα ξανακάνεις έτσι το μαλλί σου. 

Και ότι αν σου ζητήσουμε να αλλάξεις λάμπα στο υπνοδωμάτιο θα σκαρφαλώνεις στη σκάλα με το ίδιο κέφι. 

Και εμείς θα σου υποσχεθούμε ότι δεν θα σου κάνουμε σκηνές ζηλοτυπίας ούτε όταν κάνεις crowd surfing. Κι ας έχεις πει ότι θέλεις να μυρίζεις το πλήθος στις συναυλίες σου. 

Ούτε όταν αγκαλιάζεις σφιχτά τις παίκτριες της ομάδας σου. 

Και τότε δεν θα ξαναδείξουμε στους συγγενείς το άλμπουμ από την guest εμφάνισή σου σαν Dirk Cresswell από το Harry Potter.