Τα νέα από το αντίπαλο στρατόπεδο: Πώς αντιμετωπίζουν Λιάγκας Σκορδά τη σαρωτική επιτυχία του Σεφερλή

Ακόμη και τη δεύτερη ημέρα - που η εκπομπή προσγειώθηκε σε γνώριμα νούμερα τηλεθέασης- και πάλι οΜάρκος Σεφερλής πέτυχεδιπλάσια νούμερα από την αντίστοιχη εκπομπή τουANT1.
Τα νέα από το αντίπαλο στρατόπεδο: Πώς  αντιμετωπίζουν Λιάγκας Σκορδά τη σαρωτική επιτυχία του Σεφερλή



Η σαρωτική επιτυχία του Μάρκου Σεφερλή στην πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής «Mega Με Μια» δεν πέρασε στα ψιλά γράμματα. Απεναντίας έγινε παντού πρωτοσέλιδη είδηση, αναλύθηκε λεπτό προς λεπτό και έκανε σούπερ σταρ της πρωινής ζώνης, όπως είναι  η Ελένη Μενεγάκη, να υποκλιθούν στα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που για κάποια τέταρτα ξεπέρασε και το  60 τοις εκατό!

Ακόμη και τη δεύτερη ημέρα - που η εκπομπή προσγειώθηκε σε γνώριμα νούμερα τηλεθέασης- και πάλι ο Μάρκος Σεφερλής πέτυχε  διπλάσια νούμερα από την αντίστοιχη εκπομπή του ANT1. Τα νέα δεν άρεσαν στο αντίπαλο στρατόπεδο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, που προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ακόμη και όταν είδαν ότι η τηλεθέαση του Μάρκου ήταν πολύ υψηλότερη απ’ ότι ήθελαν οι δικές τους προβλέψεις και εκτιμούσαν οι ειδικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Followme.gr, ψυχραιμία και ηρεμία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τους παρουσιαστές και την ομάδα της εκπομπής. Δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στον προγραμματισμό τους και το ίδιο το ζευγάρι δεν θέλει με τίποτε να δείξει παραέξω ότι η επιτυχία του Σεφερλή μπορεί να τους επηρεάσει ή να προκαλέσει έστω και μικρό πανικό στο κανάλι.

Άνθρωπος της εκπομπής μάς αποκάλυψε ότι η Φαίη δεν είναι το ίδιο ψύχραιμη με τον Γιώργο και δεν κρύβει την ανησυχία της στους πολύ κοντινούς της συνεργάτες, όμως ούτε εκείνη ούτε κάποιος άλλος από την ομάδα θα ζητήσει αλλαγές, αν δεν περάσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες, Πιστεύουν ότι μέχρι τότε η εκπομπή του Μάρκου θα έχει σταματήσει την τρελή πορεία της και θα φρενάρει σε πιο φυσιολογικά νούμερα τηλεθέασης.

Αλώστε, ο Γιώργος και η Φαίη είχαν ξαναζήσει το ίδιο σενάριο πριν χρόνια, όταν ο Χρήστος Φερεντίνος είχε αναλάβει το πρωινό και για τις δύο πρώτες εβδομάδες ήταν νικητής της πρωινής ζώνης. Στη συνέχεια, ο Γιώργος η Φαίη πέρασαν πάλι μπροστά και το ίδιο ελπίζουν –και εύχονται- να συμβεί και αυτή τη φορά!