Έτσι κρατάει τον sexy άντρα της η Olivia Palermo

Η διάσημηfashion blogger αποκάλυψε τα μυστικά της για έναν ευτυχισμένο γάμο αλλά και για την επιτυχία της στον χώρο της μόδας.
Έτσι κρατάει τον sexy άντρα της η Olivia Palermo



Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση του περιοδικού Harper's BAZAAR, η Olivia Palermo τόνισε πως ο χρόνος που αναγκάζονται να περνούν μακριά με το σύζυγο της είναι το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο, ενώ σχολίασε και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Palermo, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο τη δική της επιχείρηση με ρούχα στην Αυστραλία, είναι παντρεμένη με το μοντέλο, Johannes Huebl, από τον περασμένο και προσπαθεί τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της να περνούν όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο μακριά. Κάτι το οποίο αποτελεί το “κλειδί” για τον γάμο τους.

“Προσπαθούμε να μην είμαστε χωριστά για περισσότερη από μια εβδομάδα.Πάντα αυτό ήταν το μυστικό μας και πραγματικά αποδίδει”, τόνισε η 28χρονη fashion icon, η οποία είχε πάρει μέρος στο reality show του ΜΤV The Hills”.

Η Palermo φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού, δείχνοντας σαν... super model, επιλέγοντας γήινα χρώματα ενώ οι γωνίες του προσώπου της είχαν τονιστεί. Η Olivia Palermo ρωτήθηκε και για το αν κάνει manicur καθημερινά, απαντώντας “Φυσικά! Αν δεν έκανα ο σκοπός μου δεν θα πετύχαινε”!

Η αλήθεια είναι πως η Olivia Palermo δείχνει εκπληκτική στη φωτογράφιση! Δεν συμφωνείτε;