Οι επιθυμίες του είναι διαταγές: Ένα κανάλι στα πόδια του Μάρκου Σεφερλή

ΤοMegaήταν δυσαρεστημένο από την τακτική του Μάρκου να μιλάει σε όποιο μικρόφωνο βρισκόταν μπροστά του, να δίνει συνεντεύξεις και να απαντάει σε σχόλια, χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί κάποιον.
Οι επιθυμίες του είναι διαταγές: Ένα κανάλι στα πόδια του Μάρκου Σεφερλή



Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ολόκληρο κανάλι τίθεται στη υπηρεσία ενός παρουσιαστή, αλλά αυτή η φορά είναι η πιο πρόσφατη και η πιο έντονη.  Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή και την ασύλληπτα μεγάλη επιτυχία. Ποτέ άλλωστε κανένα πρωινό δεν έκανε τέτοια υψηλά νούμερα τηλεθέασης ισχυρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη και μάλλον το ίδιο πιστεύουν και στο Mega, που είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο.

Άλλωστε ο Μάρκος ήταν ένας ριψοκίνδυνο στοίχημα που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις. Τα πικρόχολα σχόλια και οι κακές εκτιμήσεις ήταν πολλές και μάλιστα όπως ισχυρίζονται αρκετοί, υπήρχαν στιγμές που και το ίδιο το Mega ήταν δυσαρεστημένο από την τακτική του Μάρκου να μιλάει σε όποιο μικρόφωνο βρισκόταν μπροστά του, να δίνει συνεντεύξεις και να απαντάει σε σχόλια, χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτεί κάποιον.

Όμως όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν και σήμερα ο Μάρκος είναι το χρυσό παιδί του καναλιού, που προσπαθεί να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα και την εκπομπή. Το κανάλι διαπραγματεύεται τα πάντα με τον παρουσιαστή τον οποίο θέλει να έχει ευχαριστημένο. Λέγεται ότι ο Μάρκος θα αποφασίσει αν θέλει κάθε μέρα μάγειρα στην εκπομπή ή μονό 3 φορές την εβδομάδα. Ακόμη και το ενδεχόμενο να μην υπάρχει καλεσμένος κάποιες ημέρες συζητούν.

Αν όλο αυτό που συμβαίνει είναι ένας ισχυρός δεσμός του καναλιού με τον νέο παρουσιαστή ή ένας ενθουσιασμός που θα ξεθυμάνει με τον καιρό, δεν μένει παρά να περιμένουμε για να μάθουμε.