Άννα Δρούζα, Θανάσης Λάλας: προβλήματα στη σχέση τους;

Ο Θανάσης Λάλας και η Άννα Δρούζα δεν είναι παντρεμένοι, αλλά είναι μαζί εδώ και9 χρόνια και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο.
Άννα Δρούζα, Θανάσης Λάλας: προβλήματα στη σχέση τους;



 

Είναι από εκείνες τις στιγμές, που όταν φτάνει στα αυτιά σου μια δυσάρεστη είδηση χωρισμού, κανείς μα κανείς δεν αισθάνεται ότι έχει στα χέρια του δημοσιογραφικό λαβράκι. Έτσι και αυτή τη φορά που έντονες φήμες θέλουν τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα και την παρουσιάστρια Άννα Δρούζα να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά να προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό για χάρη των παιδιών.

Ο Θανάσης Λάλας και η Άννα Δρούζα δεν είναι παντρεμένοι, αλλά είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο. Το 2011 η είδηση ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει μετά από έναν επεισοδιακό καβγά είχε φτάσει σε όλα τα γραφεία και χρειάστηκε μια κοινή τους εμφάνιση για να μπει τέρμα στη φημολογία.

Πριν ενάμιση χρόνο όμως τα ίδια σενάρια βγήκαν ξανά στην επιφάνεια και αυτή τη φορά χρειάστηκε κάτι πιο δραστικό από μια κοινή εμφάνιση. Χρειάστηκε μια συνέντευξή του ίδιου του Θανάση Λάλα που ισχυρίστηκε ότι τίποτε απ΄ ότι  ακούγεται δεν συμβαίνει στην πραγματική ζωή.

Ευχόμαστε και αυτή τη φορά οι φήμες να μην είναι τίποτε περισσότερο από απλά κουτσομπολιά χωρίς υπόσταση!