Charlize Theron: Ο Sean Penn είναι καυτός άντρας

H 40χρονη Οσκαρική ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλά για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον Sean Penn.
Charlize Theron: Ο Sean Penn είναι καυτός άντρας



Mπορεί το διάσημο ζευγάρι να είναι μόλις ένα χρόνο μαζί, όμως το ειδύλλιο τους ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. "Ήμασταν φίλοι για περίπου 20 χρόνια. Εκείνος τότε ήταν παντρεμένος, εγώ ήμουν σε μια μακροχρόνια σχέση, όμως υπήρχαμε έστω κι έτσι ο ένας στην ζωή του άλλου" εξομολογήθηκε η Charlize Theron στο Esquire. 

"Πιστεύω ότι κανείς από τους δυο μας δεν πίστευε ποτέ ότι αυτό που έχουμε σήμερα θα μπορούσε στ' αλήθεια να συμβεί. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Κατά βάθος είναι ωραίο να βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση όπου προϋπήρχε η φιλία. Εγώ ποτέ δεν το είχα ζήσει αυτό. Δεν είναι απλά ότι γνωρίζεις κάποιον και αμέσως κάνεις σχέση. Εμείς έχουμε ένα παρελθόν 20 ολόκληρων χρόνων μέσα στο οποίο έχουμε μοιραστεί πολύ όμορφες στιγμές" είπε. 

Ακόμα αποκάλυψε πως ο γάμος είναι κάτι πολύ παράξενο και περίπλοκο για εκείνη, λέγοντας πως προτιμά να ζει το παρόν και τις απλές καθημερινές στιγμές. Δεν έδωσε σαφή απάντηση για τις φήμες περί μυστικού αρραβώνα ή επερχόμενου γάμου με τον 54χρονο ηθοποιό όμως δήλωσε πως είναι πολύ ερωτευμένη. 

"Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή. Είμαι μια γυναίκα 40 χρονών που κάνει σαν 16χρονο κοριτσάκι. Ο Sean είναι στ΄ αλήθεια τέλειος. Είναι καυτός! Πώς μπορώ να το πω αυτό αλλιώς σε μια συνέντευξη; Είναι απλώς απερίγραπτο. Ξέρεις, αυτή η στιγμή που κάποιος μπαίνει στην ζωή σου και σε κάνει να δεις πράγματα που πριν ούτε καν φανταζόσουν" είπε γεμάτη ενθουσιασμό. 

Οι δυο τους χέρι χέρι στο red carpet

Δες την πιο sexy φωτογράφιση της Charlize Theron ΕΔΩ