Το λες και σκάνδαλο: Παιδί του Lionel Ritchie η Khloe Kardashian!

Υπήρχε χρόνια η φημολογία για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της 30χρονης τηλεπερσόνας, ωστόσο φαίνεται πως η απάντηση... δόθηκε!
Το λες και σκάνδαλο: Παιδί του Lionel Ritchie η Khloe Kardashian!



H Khloe Kardashian, σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι κόρη του διάσημου τραγουδιστή, Lionel Ritchie, καθώς η μητέρα της είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον 65χρονο, σήμερα, star όσο ήταν παντρεμένη με τον Robert Kardashian!

Ο Lionel Ritchie είχε για αρκετό διάστημα σχέσεις με την μητέρα της Khloe, Κris Jenner, στην δεκαετία του '80, παράλληλα με τους γάμους τους (o Richie ήταν παντρεμένος με την Βrenda Harvey), με το περιοδικό “In Touch” να κάνει τις πικάντιες αποκαλύψεις...

“Είχαν σεξουαλικές επαφές και ο Lionel καυχιόταν για αυτό. Όλοι ξάπλωναν με όλους τότε και η Kris ήταν πολύ όμορφη τότε”, σχολίασε στενός οικογενειακός φίλος του Ritchie, ο οποίος δεν αποκάλυψε το όνομα του, προφανώς για ευνόητους λόγους.

Ο Lionel Ritchie, o oποίος είναι ο πατέρας της celebrity Nicole Ritchie (κολλητής της Khloe),  και της 16χρονης Sofia, δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με το θέμα. Ο πατέρας της, Robert Kardashian, ο οποίος δεν είναι στη ζωή από το 2003, είχε άλλες δυο κόρες με την Κris, την Κim, την Κourtney και τον Rob.

To ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η Khloe Kardashian στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του reality show "Meet The Kardashians" το 2012, είχε αναρωτηθεί γιατί είναι πιο μεγαλόσωμη από τις αδερφές της και ήθελε να κάνει τεστ DNA γιατί πίστευε πως είναι από διαφορετικό πατέρα!

H oμοιότητα της Khloe Kardashian με την 16χρονη κόρη του Ritchie,Sofia, είναι πάντως ιδιαίτερα... ύποπτη!