Συγκλονίζει ο Bob Geldof: Εγώ φταίω που πέθανε η Peaches

Ο θάνατος της κόρης του στοιχειώνει ακόμη τον τραγουδιστή των Boomtwown Rats, καθώς θεωρεί τον ίδιο υπεύθυνο για το τραγικό συμβάν.
Συγκλονίζει ο Bob Geldof: Εγώ φταίω που πέθανε η Peaches



Η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρή την Πρωτομαγιά του 2014 από υπερβολική δόση ηρωίνης, με τον πατέρα της, sir Bob Geldof, να τονίζει πως εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της κόρης του...

Ο 63χρονος τραγουδιστής των Boomtown Rats, είδε τον εφιάλτη των ναρκωτικών να επιστρέφει στη ζωή του μετά το 2000, όταν η πρώην σύζυγος του (και μητέρα της Peaches), Paula Yates βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ηρωίνης.

“Εγώ φταίω. Είμαι πατέρας και έπρεπε να είμαι υπεύθυνος. Απέτυχα. Είναι το χειρότερο για έναν γονιό να βλέπει το παιδί του νεκρό”, σχολίασε ο Geldof για πρώτη φορά μετά την τραγωδία της Πρωτομαγιάς.

Το πτώμα της Peaches Geldof, η οποία ήταν μοντέλο και μητέρα δυο παιδιών, βρήκε ο σύζυγος της Τhomas Cohen με την αστυνομία του Kent να ανακοινώνει πως ο θάνατος της 25χρονης ήταν ανεξήγητος. Η μαρτυρία του Cohen κάνει την υπόθεση ακόμη πιο μυστηριώδη, καθώς τόνισε πως είχε δει τη σύζυγο του να πετάει τα ναρκωτικά που είχε κρύψει...