Καιτούλα θα μας τρελάνεις! Καλά γονίδια ή καλό Photoshop;

Η αφίσα της Καίτης Γαρμπή μας πάει πίσω στα '90s.
Καιτούλα θα μας τρελάνεις! Καλά γονίδια ή καλό Photoshop;



Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται η Καίτη Γαρμπή να μένει ίδια και απαράλλαχτη τόσα χρόνια. Η 53χρονη τραγουδίστρια θυμίζει τις Χολιγουντιανές γυναίκες που δείχνουν τόσο καλά, σαν να έχουν ξεγελάσει το χρόνο.

Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου όταν είδα σήμερα το πρωί την (ελαφρώς παλιομοδίτικη) αφίσα που κυκλοφόρησε για την προώθηση των εμφανίσεών της στο Central.

Όμως, παρασύρθηκα εύκολα λόγω της συμπάθειάς μου προς το πρόσωπό της. Έτσι, σε δεύτερο επίπεδο θέλησα να μάθω αν πρόκειται για καλό Photoshop ή καλά γονίδια. 

Γρήγορα, λοιπόν, αναζήτησα την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση. Τον περασμένο Δεκέμβριο μίλησε στο Πρωινό του Ant1 και η αλήθεια είναι ότι έδειχνε μια κούκλα. Όχι βέβαια τόσο αψεγάδιαστη όσο στην αφίσα της, αλλά μικρό το κακό. Άρα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όντως η Καίτη Γαρμπή έχει καλό DNA και το παραπανίσιο Photoshop δεν το έχει καθόλου ανάγκη. 

Και για να αποδείξω τη θεωρία μου, θα σου παρουσιάσω 10 σημεία κατατεθέν της ζωής της. Μπορείς να διαπιστώσεις και με τα ίδια σου τα μάτια ότι έχει πολύ καλή σχέση με το χρονο. 

Το 1990, στην ΕΤ1 και τη Ρούλα Κορομηλά 

To 1993, στη Eurovision

Το 1996, η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στο «Μπράβο» 

Το 1997, στον «Πρωινό Καφέ» 

Το 2000, στο «ΟΚ»

Το 2005, στα «Πρόσωπα»

Το 2009, στο «Καλομελέτα κι Έρχεται»    

Το 2012, στους «Πρωταγωνιστές»

Δες ΕΔΩ τη στιγμή που η Κάτια Δανδουλάκη ξαναέγινε 30 χρονών.