Chris Noth: Μεγάλη τσ@@λα η Carrie Bradshaw στο Sex And The City!

«Υπάρχει η παρανόηση ότι η Carrie ήταν το θύμα τουBig, κι αυτό δεν ισχύει».
Chris Noth: Μεγάλη τσ@@λα η Carrie Bradshaw στο Sex And The City!



Εκατομμύρια γυναίκες ταυτίστηκαν με την ιστορία της Carrie και του Mr. Big, μισώντας τον θανάσιμα κάθε φορά που εκείνος επέλεγε να μην ακολουθήσει τα ‘θέλω’ της και πλαντάζοντας στο κλάμα όταν εμφανιζόταν σαν ‘από μηχανής Θεός’.

Τέσσερα χρόνια μετά τo Sex And The City 2, ο Chris Noth αποφάσισε να μιλήσει για τον ρόλο του ως Mr. Big, ξεκαθαρίζοντας έτσι τη φήμη του. «Ένα από τα πράγματα που λέω είναι ότι ο Big δεν προσπάθησε ποτέ να υποδυθεί κάποιον άλλον εκτός από τον εαυτό του. Ήταν η Carrie εκείνη που προσπάθησε να τον κάνει να υποδυθεί κάποιον που δεν ήταν. Ήταν πάντα ειλικρινής για το ποιος ήταν – δεν την απάτησε ποτέ. Η σχέση τους δεν λειτούργησε, έτσι αυτός προχώρησε και παντρεύτηκε, ενώ εκείνη προχώρησε … και πόσους συντρόφους είπαμε ότι είχε; Ήταν τόσο τ@@@α! (γέλια) Υπάρχει η παρανόηση ότι η Carrie ήταν το θύμα του, κι αυτό δεν ισχύει – ήταν μία δυνατή και έξυπνη γυναίκα» δήλωσε σε συνέντευξή του στο News.com.au.

Ο Noth πιστεύει ότι το μεγαλεπήβολο Sex And The City 2 απέσπασε μέτριες κριτικές επειδή βγήκε στους κινηματογράφους σε μία περίοδο ύφεσης. Επίσης, γιατί μετέφερε το γυναικείο κοινό εκτός της Νέας Υόρκης, στο Ντουμπάι. «Η Νέα Υόρκη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς» τόνισε, αλλά δεν είναι η Νέα Υόρκη που παρουσιάζεται στη σειρά αυτή που αγαπά ο ίδιος.

«Η Νέα Υόρκη ήταν ένα πολύ πιο σημαντικό και ενδιαφέρον μέρος, όχι μόνο μόδα, λάμψη και όλες αυτές οι αηδίες. Έγινε ο εφιάλτης μου, έγινε Ντουμπάι, γι’ αυτό και δεν περνάω πολύ χρόνο πλέον εκεί. Είναι γεμάτη τουρίστες, η Times Square είναι Disneyland…Είναι σχεδόν λες και η Νέα Υόρκη έγινε η πόλη της φαντασίωσης, που απεικονίζεται στο Sex And The City, κάτι που εγώ βρίσκω ιδιαίτερα βαρετό.