Kylie Jenner: H απελπισμένη προσπάθειά της να μοιάσει στην Κim

Ανεβάζοντας φωτογραφίες ίδιες με της αδερφής της.
Kylie Jenner: H απελπισμένη προσπάθειά της να μοιάσει στην Κim



Η 17χρονη σταρ βρέθηκε στο Coachella Festival για το Σαββατοκύριακο, παρέα με την άλλη της αδερφή, τη 20χρονη Kendall. Κι ενώ η δεύτερη φαίνεται να έχει βρει το προσωπικό της style, η μικρότερη της οικογένειας, ακολουθεί ακριβώς το ίδιο μονοπάτι με την Κim. 

Η Kylie ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, μία φωτογραφία που μόνο Kim θα μπορούσε να θυμίζει. Καθισμένη δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει, πόσταρε ένα στιγμιότυπο από πίσω, τονίζοντας τα οπίσθια της, κάτι που φαίνεται να έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, από την 34χρονη αδερφή της.

Κατά καιρούς και άλλες κινήσεις της αποδεικνύουν ότι θα ήθελε να είναι και εκείνη μία Kim. Τα μαλλιά (όχι δεν έγινε κι αυτή ξανθιά και μετά πάλι μελαχρινή,  στο κούρεμά της γίνεται αναφορά), το style, το στήσιμο, το ντύσιμο, οι πόζες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η νεαρή Kylie στην TeenVogue, παραδέχτηκε ότι λατρεύει το look της Kim και ότι τη συμβουλεύεται σε τέτοια θέματα. Δήλωσε επίσης ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα μείνει μόνη της, κλείνοντας τα 18, γιατί θέλει να είναι ανεξάρτητη αλλά και γιατί πια με τόσα παπούτσια που έχει δεν χωράει στο τωρινό της δωμάτιο. Επίσης, περιγράφοντας το νέο της σπίτι, είπε πως θέλει πολύ να έχει και μπροστά και πίσω αυλή για να παίζει το σκυλάκι της. 

 

Δες εδώ το sexy video της αδερφής της, Κendall Jenner.