Gigi Hadid: Το 19χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε με τους fan της στο Beverly Hills

Φορώντας ένα καυτό σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.
Gigi Hadid: Το 19χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε με τους fan της στο Beverly Hills



Είναι μόλις 19 ετών και συγκαταλέγεται ήδη στη λίστα με τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες. Παρόλα αυτά φαίνεται πως το γεγονός ότι είναι τόσο γνωστή δεν την έχει κάνει και απρόσητη, αφού μετά χαράς φωτογραφήθηκε με τους fan της στο δρόμο.

Οι νεαρές θαυμάστριες του super model την σταμάτησαν ενώ έκανε τη βόλτα της στους δρόμους του  Beverly Hills. Εκείνη με χαρά ανταποκρίθηκε στην επιθυμία τους και πόζαρε χαμογελαστή. 

Η πάντα στυλάτη Gigi, φορούσε ένα κοντό σορτσάκι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα vintage t-shirt (με την Wonder Woman), σαγιονάρες και ένα patterned jacket. Έξτρα πόντους στο style της έδιναν τα στρογγυλά γυαλιά της με καθρέφτες φακούς αλλά και η μαύρη Zadig & Voltaire τσάντα της.

Το μοντέλο του Sports Illustrated επέστρεψε στη δουλειά, μετά από το Coachella όπου βρέθηκε με τον επί δύο χρόνια, σύντροφό της, Cody Simpson. Η επιστροφή της ήταν απαραίτητη, αφού οι δουλειές που τις προτείνονται, διαδέχονται η μία την άλλη. Έχει ήδη υπογράψει ως κεντρικό πρόσωπο μεγάλων εταιριών ρούχων και καλλιντικών, ενώ είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει τη δική της μαγειρικό show ή κάποια εκπομπή μόδας στην τηλεόραση.

"Δεν έχω σκοπό να συνταξιοδοτηθώ αν τελειώσει η καριέρα μου στο modelling.Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω στο χώρο της showbiz.

Συμφωνούμε!  

Δες εδώ τη σχεδόν γυμνή φωτογράφιση της Gigi και του αγοριού της στο φακό του Mario Testino.