Ο γιος του Will Smith στο Coachella με λουλούδια στα μαλλιά (photo)

Μα πόσο στιλάτος είναι αυτός ο πιτσιρικάς!
Ο γιος του Will Smith στο Coachella  με λουλούδια στα μαλλιά (photo)



Τον πρωτοείδαμε στις οθόνες μας το 2006, όταν πρωταγωνίστησε στο πλευρό του πατέρα του στην ταινία "The Pursuit of Happyness". Ήταν μόλις 8 χρονών και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταλέντο του. Σήμερα, ο Jared Smith, έχοντας κλείσει ήδη τα "sweet 16", διασκεδάζει με τους φίλους του στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αμερικής, το Coachella.

Kοιτάζοντας το celebrity album, δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε τον στιλάτο πιτσιρικά, γιο του Will Smith και της Jada Pinkett Smith. Ο νεαρός ηθοποιός και ράπερ παρέα με τους φίλους του (η κολλητή του είναι η Kylie Jenner), διασκέδασαν στο event της χρονιάς.

Ο Jared είναι πολύ famous για το ιδιαίτερο στιλ του. Στο Coachella εμφανίστηκε, φορώντας φαρδύ t-shirt, βερμούδα, jacket δεμένο στη μέση και ψηλές κάλτσες με sneakers. Το look του εκκεντρικού γιου του Will, αποθέωσαν τα λουλούδια στα μαλλιά. 

O Will και η Jada πάντως είναι πολύ άνετοι γονείς, αφού όπως έχουν κατά καιρούς δηλώσει και οι ίδιοι, θεωρούν πως τα παιδιά τους δεν είναι κτήμα τους κι αν αυτό που ζητάνε μπορεί να στηριχθεί με επιχειρήματα, είναι πάντα πρόθυμοι να τα στηρίξουν. 

Κι αν ο Jaden σου θυμίζει πολύ τον πατέρα του, δες εδώ ποιοι άλλοι star είναι φτυστοί οι γονείς τους.