Φήμες ή αλήθεια; Ποιοι διάσημοι κάνουν κακό σεξ

Ποιοι celebrities είναι απογοήτευση στο κρεβάτι;
Φήμες ή αλήθεια; Ποιοι διάσημοι κάνουν κακό σεξ



Νόμιζες ότι οι διάσημοι έχουν όλα τους τα προβλήματα λυμένα; Προφανώς και η ζωή τους δεν είναι τόσο ονειρική όσο νόμιζες, ειδικά όταν κυκλοφορούν φήμες ότι κάνουν κακό σεξ. Πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες; Διάβασε τις παρακάτω γραμμές και θα καταλάβεις. 

Hugh Hefner

Μπορεί να φημίζεται για τα ατελείωτα πάρτι στην έπαυλη του Playboy αλλά όχι και για τις επιδόσεις του στο σεξ. Ο Hugh Hefner, σύμφωνα με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Crystal Harris δεν ήταν πρωταθλητής στο κρεβάτι και αυτός ενδεχομένως να ήταν και ο λόγος του διαζυγίου τους το 2011. Όπως αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Howard Stern, η ερωτική τους ζωή ήταν άθλια και το σεξ κρατούσε 2 δευτερόλεπτα τις σπάνιες φορές που γινόταν. Επίσης, αναφέρθηκε στις ανασφάλειες με το σώμα του: «Ποτέ δεν βγάζει όλα τα ρούχα του. Ποτέ δεν έχω δει τον Hef γυμνό». 

Paris Hilton

Θυμάσαι τον Nick Carter από τους Backstreet Boys; Ο πρώην pop star, λοιπόν, τα είχε με την Paris Hilton και μετά τον χωρισμό τους δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Ήταν μία μεθυσμένη σεμνότυφη γυναίκα που κατά τη γνώμη μου δεν ευχαριστιόταν το σεξ. Η αυτοπεποίθησή της στο κρεβάτι στηριζόταν στα ναρκωτικά και το ποτό και πολύ συχνά δεν μπορούσε καν να κάνει σεξ» είχε πει χαρακτηριστικά. Κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν κυκλοφόρησε το sex tape της Paris. Πολλοί είπαν ότι είναι κακή στο κρεβάτι επειδή δεν κοίταξε τον παρτενέρ της ούτε στιγμή, ενώ έδειχνε να βαριέται κατά τη διάρκεια του σεξ. 

Angelina Jolie

Το 2009 αναδείχτηκε από το περιοδικό «Vanity Fair» ως η πιο όμορφη γυναίκα, γεγονός που συνδέθηκε με τη δήλωση του πρώην της Billy Bob Thorton: «Συμβαίνουν και αυτά. Κάποιες φορές ακόμα και όταν πρόκειται για ένα μοντέλο, μια ηθοποιό, για τον πιο σέξι άνθρωπο του κόσμου, είναι σα να κάνεις κυριολεκτικά σεξ με τον καναπέ σου». 

Charlie Sheen

Από την πρώην γυναίκα του Denise Richards την πάτησε και ο Charlie Sheen η οποία ανέφερε σε συνέντευξή της ότι τον ένοιαζε περισσότερο η δική του ικανοποίηση και ότι δεν της έδινε σημασία κατά τη διάρκεια του σεξ. Επίσης, δεν της άρεσε που ήθελε συνέχεια να βλέπουν πορνό στο σεξ. 

50 Cent

Με 3 στα 10 βαθμολόγησε μία εξωτική χορεύτρια το σεξ με τον 50 Cent. Και ο λόγος που δεν απέτυχε τελείως στις εξετάσεις ήταν το γεγονός ότι ήταν ένας σωστός gentleman. Μάλιστα, δεν της άρεσε που κατά τη διάρκεια του σεξ της έλεγε ότι του αρέσει πολύ και ότι φερόταν σαν 14χρονο αγόρι, ενώ περίμενε να είναι brutal. 

Russell Brand

Αυτή η πληροφορία δεν μας ήρθε από την πρώην σύζυγό του Katy Perry αλλά από την Georgina Baillie, η οποία είναι εγγονή του ηθοποιού Αndrew Sachs. Ειδικότερα, δε μία συνέντευξή της είπε ότι το σεξ μαζί του ήταν σκέτη απογοήτευση. 

Ben Affleck

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ιδιαίτερη μιας και οι κακές επιδόσεις του Affleck παραμένουν μυστήριο. Το hint όμως που έδωσε η πρώην του J.Lo πυροδότησε τις φήμες. Όταν σε συνέντευξή της τη ρώτησαν αν οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί ή οι χορευτές είναι καλύτεροι στο κρεβάτι εκείνη απάντησε: «Η περιορισμένη μου εμπειρία μου λέει ότι καλύτερο σεξ κάνουν όσοι έχουν σχέση με τη μουσική. Οπότε θα έλεγα οι τραγουδιστές ή οι χορευτές». 

Tiger Woods

Δεν νομίζω να πίστευες ότι όλοι οι αθλητές κάνουν καλό σεξ; Μία 24χρονη σερβιτόρα από το Las Vegas, η Jaimee Grubbs ισχυρίστηκε ότι ο αθλητής του γκολφ ήταν απαίσιος στο κρεβάτι. 

Δες ΕΔΩ ποιοι celebrities έχουν μεγάλα «προσόντα».