H Jennifer Lopez είναι single και περνάει καλά

Στα 45 της η super star της pop παραμένει μόνη στην προσωπική της ζωή και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
H Jennifer Lopez είναι single και περνάει καλά



Η Jennifer Lopez παραδέχτηκε πως αυτό τον καιρό είναι single, παρά τις προσπάθειες των φίλων της να της βρουν σύντροφο, και περνάει... φάση “I Love Jennifer time”!

Οι φίλοι μου, προσπαθούν διαρκώς να μου βρουν κάποιον αλλά δεν είμαι σε τέτοια φάση”, δήλωσε η Λατίνα super star στην Daily Mirror. Η J-Lo, μητέρα δυο παιδιών (των 6χρονων δίδυμων Max και Εmme, ήταν ζευγάρι μέχρι τον Ιούνιο του 2014 με τον χορευτή Casper Smart.

Η Jennifer Lopez έχει κάνει τρεις γάμους μέχρι τώρα, (με τον Οjani Noa το 1997, τον χορευτή Chris Judd το 2001 και τον τραγουδιστή Marc Anthony το 2004 έως το 2014) αλλά και αρκετές σχέσεις, με τον Τύπο να την παρομοιάζει με την θρυλική Elizabeth Taylor, λόγω της άστατης προσωπικής της ζωής.

“Είμαι αυτή που είμαι. Κάνω ότι νιώθω σωστό εκείνη τη στιγμή, αλλά στο τέλος της κάθε ημέρας δεν ντρέπομαι για το μονοπάτι που διάλεξα και τα μαθήματα που έχω πάρει. Αυτή την στιγμή είμαι μόνη και νιώθω πάρα πολύ καλά. Περνάω τη φάση 'I Love Jennifer'”!

Aπόλυτα συνειδητοποιημένη η Λατίνα super star, που και φέτος θα είναι στην κριτική επιτροπή του "American Idol", δεν νομίζετε;