Νicole Scherzinger: Νόμιζα πως ήμουν χοντρή. Ένιωθα άχρηστη

Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, και ένα από τα ομορφότερα κορμιά της showbiz, αποκάλυψε πως πρόσφατα πέρασε κρίση αυτοεκτίμησης.
Νicole Scherzinger: Νόμιζα πως ήμουν χοντρή. Ένιωθα άχρηστη



Η Nicole Scherzinger, με δηλώσεις της αποκάλυψε πως παλεύει αρκετά χρόνια με την χαμηλή αυτοεκτίμηση της, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε στην καριέρα της.

Η 36χρονη pop star, και frontwoman των Pussycat Dolls, τόνισε στην Εvening Standard:”Ένιωθα λίγη, πως δεν ήμουν όμορφη και χοντρή. Ότι, δεν άξιζα για κάτι παραπάνω”. Η δήλωση αυτή ίσως να μην είναι απλά μια κρίση αυτογνωσίας της Scherzinger, καθώς το νέο της album με τίτλο “Big Fat Lie” αναμένεται σύντομα στην κυκλοφορία: “Είναι πολύ προσωπικό album. Είναι ένας μεταβατικός δίσκος, πολύ ειλικρινής και αυθεντικός. Παλεύω με μερικά θέματα σε όλη μου τη ζωή και μέσα στο album τα αναφέρω”.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα η σύντροφος του πιλότου της Formula 1, Lewis Hamilton, αποκάλυψε πως έδωσε μάχη με την παιδική παχυσαρκία όταν ήταν 8 ετών. Η αλήθεια είναι πως η Βρετανίδα star διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της showbiz, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και την δεύτερη collection ρούχων της από την Missguided.

Κρίση αυτογνωσία από την Nicole Scherzinger ή promotion του “Big Fat Lie”;