Χρόνια Πολλά Βασίλισσα Ελισάβετ: 5 περίεργα μαθήματα στιλ που πήραμε απο σένα

Κι όμως μάθαμε πολλά από το στιλ σου Βασίλισσα!
Χρόνια Πολλά Βασίλισσα Ελισάβετ: 5 περίεργα μαθήματα στιλ που πήραμε απο σένα



Η Βασίλισσα Ελισάβετ κλείνει σήμερα τα 89 της χρόνια! Μπορεί να μην είναι fashion icon, όμως όλα αυτά τα χρόνια ζούσε πάντα μέσα στην πολυτέλεια και την χιλή (όπως συνεχίζει να κάνει άλλωστε), για αυτό και εμείς όχι μόνο μάθαμε πολλά από εκείνη, αλλά πήραμε και αρκετά περίεργα μαθήματα στυλ. 

1. Οι chic μονοχρωμίες 

Συνδυάζει άψογα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις της, καταφέροντας να πετυχαίνει άψογα την τάση colour block. Aπό τα έντονα μπλε, τα πορτοκαλί, τα μωβ και τα παστέλ, καταφέρνει πάντα να φτιάξει ένα σικάτο look. 

2. Tα μεταξωτά μαντήλια 

Η Βασίλισσα φροντίζει πάντα να ολοκληρώνει το look της φορώντας σικ μεταξωτά φουλάρια στα μαλλιά, τα οποία εκτός του ότι την προστατεύουν από τον ήλιο, τραβούν τα βλέμματα! 

3. Oι καρφίτσες είναι must 

Mπορεί να αγαπά τα έντονα χρώματα και πάντα τα κομψά παλτό της όπως Prada, Chanel και Balenciaga να κερδίζουν τις εντυπώσεις, όμως φροντίζει να τους δίνει πάντα το κάτι παραπάνω με μια εντυπωσιακή καρφίτσα! 

4. Η επένδυση σε μια ακριβή τσάντα

Επειδή είναι η Βασίλισσα δεν σημαίνει πως θα πρέπει σε κάθε της εμφάνιση να κρατά διαφορετική τσάντα! Επένδυσε σε μια καλή, ακριβή και στιλάτη τσάντα που θα ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου και θα είναι πρακτική πάνω απ΄όλα! 

5. Το ολοκληρωμένο look χρειάζεται καπέλο 

Και όχι οποιοδήποτε καπέλο! Ένα εντυπωσιακό καπέλο! Τουλάχιστον σε μια επίσημη εμφάνιση όπως σε έναν γάμο ή σε μια δεξίωση, ή όταν το επιβάλλουν οι καιρικές συνθήκες. 

Πηγή: www.look.co.uk

Δες τα πιο φθηνά φορέματα που έχει φορέσει η Kate Middleton (που θα βάλεις κι εσύ) ΕΔΩ