Rihanna: Ξανθιά και topless στην πιο sexy φωτογράφισή της

Όχι δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε topless! Είναι όμως σίγουρα μια από τις πιο hot φωτογραφίσεις που έχει κάνει ως σήμερα.
Rihanna: Ξανθιά και topless στην πιο sexy φωτογράφισή της



Η Rihanna γδύνεται για ακόμα μια φορά ποζάροντας ως hot ξανθιά και εντελώς topless για χάρη του νέου τεύχους του V Magazine το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Σε άλλες στιγμές κοιτά τον φακό με το μοναδικό της λάγνο ύφος, σε άλλες πόζες δείχνει τα οπίσθιά της, ενώ άλλες στιγμές ποζάρει σαν σταρ μέσα στην πισίνα. 

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρουν διόλου όσα ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη, ενώ όσον αφορά τους επικριτές της οι οποίοι θεωρούν πως το τελευταίο διάστημα απέχει από τον χώρο: "Δεν έχω σταματήσει καθόλου. Για την ακρίβεια δουλεύω μανιωδώς τα τελευταία δύο χρόνια πάνω σε δύο νέα albums, σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων, στη νέα μου σειρά αρωμάτων, έχω κάνει αμέτρητες φωτογραφίσεις σε περιοδικά και γενικά δουλεύω πάνω σε πολλά projects".

Όσο για το επερχόμενο 8ο album της; "Aπλά το λατρεύω! Ένα από τα τραγούδια μου θα ονομάζεται James και είναι φτιαγμένο πάνω στην φωνή μου με soulful και aggressive ήχους"!

Μάθε όλες τις αταξίες που έχει κάνει η Rihanna ΕΔΩ 

Δες την Riri να δείχνει τα οπίσθιά της στο Instagram ΕΔΩ