Stavento είσαι sex symbol! Ποια άλλη θέλει τον Μιχάλη;

To Male Wednesday είναι αφιερωμένο στον coach του The Voice.
Stavento είσαι sex symbol! Ποια άλλη θέλει τον Μιχάλη;



Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τον Μιχάλη Κουινέλη φέτος. Εκεί που πέρυσι τον βλέπαμε στην οθόνη μας και καμιά φορά νιώθαμε αμήχανα με τις συνεχείς ατάκες για την καράφλα του, με το στήσιμό του και με το γεγονός ότι ήταν η τελευταία επιλογή των διαγωνιζομένων, αυτή τη χρονιά όλα είναι διαφορετικά.

Γιατί ο κριτής του «The Voice 2» ξαφνικά μας φαίνεται νόστιμος. Και όχι μόνο νόστιμος, αλλά και σέξι. Τόσο σέξι που νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να βγάλουμε από την αποθήκη τους ανεμιστήρες και να τους ανοίγουμε κάθε Κυριακή βράδυ. 

Πώς προέκυψε αυτή η ξαφνική αλλαγή και ο Μιχάλης εξελίχθηκε σε sex symbol; Οι λόγοι είναι πολλοί και θα τους αναλύσουμε παρακάτω αφού τον ανακηρύξουμε τον άντρα της εβδομάδας και του αφιερώσουμε το Male Wednesday. 

Καταρχήν, όπως και να το κάνεις, είναι σέξι το γεγονός ότι όλοι οι δυνατοί παίκτες θέλουν να είναι στην ομάδα του. Όπως είχαμε γράψει και παλιότερα, ο Κουινέλης έχει 9 παίκτες που έκαναν και τους 4 coaches να γυρίσουν, η Βανδή 7 παίκτες, ο Ρέμος 4 παίκτες και η Ασλανίδου μόνο 1. Οι αριθμοί, λοιπόν, δείχνουν ότι ο Stavento έχει μαζέψει στην ομάδα του τα περισσότερα φαβορί. Αυτό υποθέτουμε ότι συμβαίνει γιατί πέρυσι απέδειξε ότι έχει μία ξεχωριστή αισθητική, ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για τους παίκτες της ομάδας του και κυρίως ότι είναι ωραίος τύπος. Άσε που είναι ο μοναδικός coach που εκτός από ερμηνευτής είναι και συνθέτης. 

Δεύτερον, είναι από τους ανθρώπους που έχουν πολύ ωραία ενέργεια. Είναι πάντα θετικός, ευγενής και με το χαμόγελο στα χείλη. Το δε ύφος -όλο καμάρι- με το οποίο κοιτάει τους παίκτες της ομάδας του είναι σχεδόν συγκινητικό. 

Το γεγονός και μόνο ότι έφερε για βοηθό του τον νοσταλγό του Rock and Roll Γιοκαρίνη μας κάνει να του βγάζουμε το καπέλο. Ανέβασε το show σε άλλο level και αιφνιδίασε θετικά τους πάντες. Είναι και αυτό ένα hint για το πόσο cool τύπος είναι

Τώρα που είπαμε για τον Γιοκαρίνη, θυμηθήκαμε τον Μιχάλη στο προηγούμενο επεισόδιο να φωνάζει τον «γιόκα» του. Κάτι τέτοια αστειάκια τα κάνει και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Μιχάλης έχει την πλάκα του

Έχει κορίτσι την Ήβη. Και παρόλο που η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη (εκείνος είναι 36 και η Ήβη μόλις 21), πρέπει να παραδεχτούμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια είναι από τα πιο όμορφα και δροσερά κορίτσια της Ελλάδας. 

Μάλιστα, οι δηλώσεις του για εκείνη στο περιοδικό «Celebrity» μας έκαναν να σκεφτούμε ότι είναι και γλυκό αγόρι. «Είμαι ο μεγαλύτερος fan της και μουσικά και συναισθηματικά. Η Ήβη είναι μια έξυπνη γυναίκα. Βασικά, μια έξυπνη γυναίκα σε κάνει να ανυπομονείς το βράδυ να επιστρέψεις σπίτι και να ξαπλώσεις δίπλα της» είπε χαρακτηριστικά. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο coach του «The Voice» αρέσει έτσι ξαφνικά και όσο περνάει ο καιρός θα επιβεβαιώνεται η θεωρία μας ότι είναι sex symbol. 

Δες ΕΔΩ τους πιο σέξι παίκτες του The Voice 2.