Robin Williams: Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν πεθάνει!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες του οσκαρικού ηθοποιού...
Robin Williams: Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λίγο πριν πεθάνει!



Ο Robin Williams βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του τον περασμένο Αύγουστο, καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σήμερα, εκπομπή ασχολήθηκε με τις τελευταίες ώρες του αδικοχαμένου star πριν πάρει την τραγική απόφαση με τις αποκαλύψεις να συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Autopsy του Channel 5 ασχολήθηκε με όλες τις πτυχές της αυτοκτονίας του Wiliams. Οι ιατροδικαστικές Αρχές ανακάλυψαν πως ο 63χρονος ηθοποιός είχε Πάρκινσον το οποίο τον οδήγησε σε μια αλλόκοτη συμπεριφορά και κρίσεις παράνοιας.

Σε μια από αυτές, λίγες ώρες πριν πεθάνει, ο Williams αναζητούσε μανιωδώς να αγοράσει ναρκωτικά online ενώ οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί καθώς η εκπομπή αποκαλύπτει απόψε πως πριν κρεμαστεί ο Robin είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του! Με την πρώτη απόπειρα να αποτυγχάνει και τον Williams να σκουπίζει το αίμα του από την μπανιέρα!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δήλωση της τελευταίας συζύγου του ηθοποιού, Schneider, στην κάμερα της εκπομπής, η οποία τόνισε πως 24 ώρες πριν πεθάνει ο Robin είχε χώσει ρολόγια και κοσμήματα μέσα στις κάλτσες του!

Πραγματικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις…

Δες ΕΔΩ τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του Robin Williams για την περιουσία του