Μη συγχύζεστε! Πώς μπορείς να νευριάσεις έναν διάσημο;

Η Άβα Γαλανοπούλου δεν είναι η μόνη που ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου.
Μη συγχύζεστε! Πώς μπορείς να νευριάσεις έναν διάσημο;



Μεγάλη έμπνευση μας έδωσε η έκρηξη της Άβας Γαλανοπούλου και το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα. Η ηθοποιός συγχύστηκε με την ερώτηση δημοσιογράφου για τα κιλά της, αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένη και εμείς αρχίσαμε να σκεφτόμαστε όλες εκείνες τις φορές που οι διάσημοι έγιναν έξω φρενών. 

Οπότε, το ερώτημα της ημέρας είναι το εξής: Πώς μπορείς να νευριάσεις έναν διάσημο; Οι τρόποι είναι πολλοί και θα τους αναλύσουμε παρακάτω. 

Να υπονοήσεις ότι ένα σίριαλ είναι αποτυχημένο  

Το παράδειγμα: Νίκος Μουτσινάς

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής την περασμένη εβδομάδα ενοχλήθηκε όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε την άποψή του για τη διακοπή του σήριαλ «Τρίχες» λόγω μη πληρωμών, για τα πεσμένα νούμερα κλπ. 

Να ρωτήσεις αν είναι gay

Το παράδειγμα: Τρύφων Σαμαράς 

Σε πολύ δύσκολη θέση έφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Τρύφωνα Σαμαρά όταν τον ρώτησε για τη σεξουαλικότητά του. Ο διάσημος κομμωτής απέφυγε έντεχνα την ερώτησή του, όμως αργότερα παραδέχτηκε την αμηχανία που ένιωσε εκείνη τη στιγμή. Τελικά ο Αρναούτογλου αναγκάστηκε να του ζητήσει συγγνώμη

Να ρωτήσεις πώς ένιωσε που είδε τον πρώην με τη νέα κοπέλα

Το παράδειγμα: Άντζελα Δημητρίου

Δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο να νευριάσεις την Άντζελα Δημητρίου. Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς ένιωσε όταν είδε τον Τρούπη με τη σύντροφό του, εκείνη σάστισε. Οι κάμερες την ακολούθησαν, την πίεσαν και η lady τελικά αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει βία (αφού πρώτα έδωσε τα φιλάκια της).  

Να ρωτήσεις για μία εγκυμοσύνη 

Το παράδειγμα: Ελένη Μενεγάκη

Στη Θεσσαλονίκη ήταν η Ελένη Μενεγάκη τον περασμένο Δεκέμβριο όταν την ρώτησαν αν έχει κουραστεί με τα σχόλια περί εγκυμοσύνης και με το γεγονός ότι όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτό το θέμα. «Όλος ο κόσμος δεν ασχολείται, έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί. Όπως κι εγώ έχω πολύ σοβαρότερα και ωραιότερα πράγματα να ασχοληθώ. Κάτι άλλο;» ήταν η απάντηση που έλαβε η δημοσιογράφος από μία εμφανώς ενοχλημένη Μενεγάκη.

Να δώσεις λίγο τηλεοπτικό χρόνο 

Το παράδειγμα: Βάνα Μπάρμπα

Ιστορική ήταν η αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα από το πρωινό του Mega. Η ηθοποιός θεώρησε ότι πήγαν να την «ξεπετάξουν» και δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της. 

Να ρωτήσεις λεπτομέρειες για έναν χωρισμό

Το παράδειγμα: Λάμπης Λιβιεράτος  

Στο πλατό του Πρωινό mou όμως βρισκόταν και ο Λάμπης Λιβιεράτος όταν εκνευρίστηκε. Η Σκορδά επέμεινε στο θέμα του χωρισμού του με την Εύη Αδάμ και το αποτέλεσμα είναι μία ωραιότατη έκρηξη. 

Να ρωτήσεις κάποιον αν είναι σεξουαλικά ενεργός

Το παράδειγμα: Νίκος Μαστοράκης

Και δυο και τρεις φορές έχουμε δει την απολαυστική και γεμάτη ατάκες συνέντευξη του Μπογδάνου στον Μαστοράκη. Σε αυτή την εκπομπή ο Μαστοράκης δεν νευρίασε μόνο επειδή ο Μπογδάνος τον διέκοπτε συνεχώς αλλά τον χαρακτήρισε φτηνιάρη, του είπε ότι κάνει βαρετό σεξ, ότι είναι κοντός και πολλά ακόμα. Όταν μάλιστα τον ρώτησε αν είναι σεξουαλικά ενεργός εκείνος του απάντησε: «Θα το γυρίσουμε στη σεξουαλική μου ζωή; Σεβασμό στην ηλικία μου δεν έχεις κανέναν;» ενώ λίγο αργότερα του είπε ότι δεν έχει κοιμηθεί με αγορά και να μην τον κοιτάει φιλήδονα γιατί μπορεί να κάνει εξαίρεση. 

Να ρωτήσεις για μία σχέση

Το παράδειγμα: Πηνελόπη Πλάκα- Κώστας Αποστολάκης

Ποιος θα ξεχάσει τη μέρα που η Πηνελόπη Πλάκα εκνευρίστηκε με την Τσιμτσιλή; Και το ξέσπασμα του Αποστολάκη την αμέσως επόμενη εβδομάδα. 

Δες ΕΔΩ τους καλύτερους τσακωμούς της ελληνικής tv.