Η Iggy Azalea, ένας γάμος που δεν έγινε και ένας στραγγαλισμός!

Ένας μικρός... χαμός έχει προκύψει με την τραγουδίστρια, μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε σχέση με παντρεμένο!
Η Iggy Azalea, ένας γάμος που δεν έγινε και ένας στραγγαλισμός!



Η Iggy Azalea αποκάλυψε πρόσφατα πως ο πρώην σύντροφος της, ήταν παντρεμένος και μάλιστα κατέθεσε και αίτηση διαζυγίου... εναντίον της!

Στα 17 της (δηλαδή το 2007), η Αzalea συνάντησε τον Maurice Williams, όπως είναι το όνομα του καθώς σαν rapper χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Hefe Wine, ο οποίος ήταν 33 ετών και παντρεμένος. Λεπτομέρεια που δεν είχε αποκαλύψει στην Iggy, σύμφωνα με την Daily Mail.

O Williams κατέθεσε πριν μερικές εβδομάδες αίτημα διαζυγίου κατά της ανερχόμενης ντίβας της pop, ωστόσο η Azalea παρουσίασε έγγραφα που αποδείκνυαν πως ο 40χρονος, σήμερα, rapper ήταν παντρεμένος. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση όμως (εκτός από τον γάμο του Williams με την νόμιμη σύζυγο του) είναι πως δεν... παντρεύτηκε ποτέ την Azalea!

Η Azalea, μέσω των εκπροσώπων της τονίζει πως δεν γνώριζε το παραμικρό για τον γάμο του Williams και ότι έπεσε θύμα πλάνης από τον rapper.

Τα προβλήματα όμως για τον δίγαμο (;) Williams δεν τελειώνουν εδώ, καθώς κατηγορείται πως επιτέθηκε στη νυν σύντροφο του, Annete Buitrago, προσπαθώντας να την στραγγαλίσει!

Έγιναν λίγο... μύλος, αλλά τελικά τα πράγματα ξεκαθάρισαν έστω και επεισοδιακά!