Η Σίσσυ Φειδά πρώτη φορά μετά το γάμο της απαντά στη μητέρα της!

H Σίσσυ Φειδά μιλά για το γάμο της και τον μεγάλο έρωτα που ζει με τον σύζυγό της!
Η Σίσσυ Φειδά πρώτη φορά μετά το γάμο της απαντά στη μητέρα της!



Η Σίσσυ Φειδά μιλά για πρώτη φορά μετά το γάμο της στη Μύκονο στο περιοδικό LIKE και απαντά σε όσα της “χρέωσε” η μητέρα της...

Πώς θα περιέγραφες το γάμο σου;

Ήταν όλα υπέροχα. Εύχομαι σε όποια γυναίκα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα να είναι ο γάμος της τόσο όμορφος όσο ο δικός μου. Είμαι πολύ τυχερή που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου.

Τι αγαπάς στον σύντροφό σου;

Eίναι πολύ σημαντικό να αγαπάς τον άλλο όπως είναι, να ξέρεις τα ψεγάδια του, τις αδυναμίες του και να τον αγαπάς με όλα αυτά μαζί. Ο Γιώργος είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν λόγο, τιμή, είναι αρσενικός.

Όλα αυτά τα χρόνια συγκατοικούσατε;

Eίμαστε μαζί πάνω από τριάμισι χρόνια. Η σχέση μας πέρασε από όλα τα στάδια, έγιναν όμως όλα πολύ γρήγορα. Ο Γιώργος δεν μου άφησε πολλά περιθώρια. (γέλια)

Είχες ενδοιασμούς για τη διαφορά ηλικίας;

Nαι στην αρχή είχα αρκετούς ενδοιασμούς. Δεν είχα συνηθίσει σε τέτοιους δεσμούς, ούτε είχα συνηθίσει να έχω σοβαρή σχέση με κάποιον μικρότερο μου. Το σκέφτηκα πολύ αλλά το ξεπέρασα λόγω ότι είναι ένας τρομερά έξυπνος άντρας.

Τα επικριτικά σχόλια της μητέρας σου σε πλήγωσαν;

Δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Είναι προσωπικό μου θέμα που το γνωρίζει μόνο η οικογένειά μου εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζουν...