Έξαλλη η οικογένεια της Amy Winehouse με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Δήλωσαν ότι η ταινία είναι παραπλανητική.
Έξαλλη η οικογένεια της Amy Winehouse με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της



Πώς και πώς περιμένουμε να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse. H ταινία που έχει τον τίτλο «Amy» έρχεται στις 3η Ιουλίου 2015, λίγο πριν την συμπλήρωση των τεσσάρων ετών από το θάνατο της διάσημης ερμηνεύτριας, ενώ θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών. 

Τη χαρά μας, όμως, δεν φαίνεται να συμμερίζεται και η οικογένεια Winehouse καθώς εκπρόσωπός της δήλωσε ότι η ταινία είναι μια χαμένη ευκαιρία να γιορτάσουμε τη ζωή και το ταλέντο της ενώ είναι παραπλανητική και περιλαμβάνει κάποιες βασικές αναλήθειες. 

Μεταξύ άλλων η δήλωση αναφέρει ότι γίνονται μη τεκμηριωμένες υποθέσεις εναντίον της οικογένειας και του τρόπου που διαχειρίστηκε την καριέρα της. 

Επιπλέον, η επιστολή λέει τα εξής: «Η αφήγηση βασίζεται στις μαρτυρίες των συνεργατών της Amy, πολλοί από τους οποίους δεν είχαν καμία σχέση μαζί της τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Ουσιαστικά, η ταινία δεν βοηθάει σε τίποτα τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα εθισμού. Η ταινία για παράδειγμα υπονοεί ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια για να σωθεί η Amy και ότι η οικογένεια και οι manager της την πίεζαν να εμφανιστεί στη σκηνή. Ο σκηνοθέτες γνώριζαν την τεράστια προσπάθεια που όλοι έκαναν όπως επίσης και τη βοήθεια που είχε από επαγγελματίες γιατρούς. Όπως όμως έχουν υπόψην όλες οι οικογένειες, η θεραπεία δεν μπορεί να προχωρήσει αν το ίδιο το άτομο δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του και ότι δεν υπάρχει μία ενιαία λύση για όλα τα προβλήματα»