Τέλος και τυπικά: Εκδόθηκε το διαζύγιο Heidi Klum-Seal

Mετά από δυο χρόνια διάστασης, το διάσημο ζευγάρι ολοκλήρωσε τα τυπικά του διαζυγίου του χωρίς ιδιαίτερα... παρατράγουδα!
Τέλος και τυπικά: Εκδόθηκε το διαζύγιο Heidi Klum-Seal



Το διάσημο super model και παρουσιάστρια, Heidi Klum, χώρισε και τυπικά με τον τραγουδιστή, Seal, εντελώς... αθόρυβα ρίχνοντας και τυπικά αυλαία στον γάμο τους.

Το 2012, η Klum κατέθεσε αίτηση διαζυγίο καθώς διατηρούσε δεσμό με τον (τότε) σωματοφύλακα της Μartin Kristen, με τον Seal και την Γερμανίδα να είναι παντρεμένοι από το 2005. Η τελετή είχε γίνει στο Mexico, κοντά στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή.

Το ζευγάρι ήταν από τα πιο αγαπημένα της showbiz με την απόφαση τους να πιάνει στον... ύπνο όσους τους γνώριζαν καθώς είχαν ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους τους το 2009, ενώ η 41χρονη Klum είχε πάρει και το επίθετο του Seal, Samuels. Οι τίτλοι τέλους στον γάμο του ζευγαριού έπεσαν και... τυπικά καθώς το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε. Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο συμβιβασμός των δυο πλευρών δεν προβλέπει καμία οικονομική αποζημίωση ενώ ήρθαν σε συμφωνία για την κηδεμονία των τεσσάρων παιδιών τους.

Η Heidi Klum είχε παντρευτεί το 1997 τον σχεδιαστή Ric Pipino, ενώ το 2003 είχε δεσμό με τον “ισχυρό “ άντρα της F1, Flavio Briatore, με τον οποίο απέκτησε και μια κόρη το 2004, την Helene. Το 2004 η Γερμανίδα παρουσιάστρια του “Project Runaway” ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της (από τον Seal) και τον χωρισμό της από τον Briatore.

O Seal υιοθέτησε την κόρη της Klum, αποκτώντας μαζί της και άλλα τρία παιδιά. Τον Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel, τον Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel και την Lou Sulola Samuel, ενώ η Helen πήρε και το επίθετο του Seal.

Kαι όπως λένε και στην Αμερική... the divorce is Sealed!