Πατέρας για πέμπτη φορά ο Jude Law αλλά από την πρώην του!

Ο γοητευτικός ηθοποιός είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια με την Catherine Harding και ο καρπός της είναι... το πρώτο τους παιδί και πέμπτο δικό του!
Πατέρας για πέμπτη φορά ο Jude Law αλλά από την πρώην του!



Ο Jude Law φάνηκε... απρόσεκτος και έτσι σύντομα θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά από την πρώην σύντροφο του, Catherine Harding, με την οποία χώρισε πριν λίγες εβδομάδες.

Παρά το γεγονός πως οι δυο τους χώρισαν, πήραν από κοινού την απόφαση να κρατήσουν το παιδί όπως επιβεβαίωσε στο περιοδικό People ο εκπρόσωπος του Law: “Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ο Jude Law και η Catherine Harding περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδί την ερχόμενη άνοιξη. Μπορεί να μην έχουν σχέση πλέον αλλά είναι και οι δυο αφοσιωμένοι στην ανατροφή του παιδιού. Ζητούν την κατανόηση και τον σεβασμό στην προσωπική τους ζωή”.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Alfie”, ο οποίος είναι... άστατος στην προσωπική του ζωή, έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την, Sadie Frost (χώρισαν το 2003). Τον 18χρονο Rafferty, τον 12χρονο Rudy και την 13χρονη Iris, ενώ έχει και μια 5χρονη κόρη με το super model, Samantha Burke, την Sophia.

Ο Jude Law, ο οποίος διατηρούσε σχέση και με την Siena Miller, ήταν single τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ορκισμένος... εργένης, ωστόσο μάλλον δεν πρόσεξε όσο θα έπρεπε στη σχέση του με την 23χρονη Harding.

Γιατί όχι και ένα έκτο παιδί Jude;