Τι θα άλλαζα πάνω μου! Πέντε διάσημες Ελληνίδες μιλούν στο followme.gr

Μαρία Κωνσταντάκη, Τζένη Θεωνά, Έλενα Τσαβαλιά, Ραλλία Χρηστίδου και Κάτια Νικολαϊδου μοιράζονται μαζί σας τις μικρές τους ανασφάλειες!
Τι θα άλλαζα πάνω μου! Πέντε διάσημες Ελληνίδες μιλούν στο followme.gr



Είναι όμορφες, αναγνωρίσιμες, γυναίκες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες... Και όμως, έχουν τις ίδιες ακριβώς ανασφάλειες με εσένα. Τις παραδέχονται, γελούν μ΄ αυτές και αποκαλύπτουν στο followme.gr τι θα άλλαζαν στην εμφάνισή τους και ποια είναι τα δυνατά τους σημεία!

Τζένη Θεωνά: Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί δραματικά κοιτώντας στον καθρέπτη. Ίσως να διάλεγα να μην έχω τόσο λευκή επιδερμίδα, αν περνούσε από το χέρι μου. Παρότι όμως, έχω πολύ διάφανη επιδερμίδα δεν έχω κάνει ποτέ σολάριουμ. Από την άλλη πλευρά, δεν θα άλλαζα τα μάτια μου. Είναι μπλε και μου αρέσουν.

Κάτια Νικολαϊδου: Δεν θέλω να αλλάξω κάτι οπωσδήποτε πάνω μου. Σίγουρα θέλω να διατηρήσω το σώμα μου. Από εκεί και πέρα αν ερχόταν ένα μαγικό τζίνι και με ρωτούσε, θα του απαντούσα να έχω άλλα αυτιά. Αυτό ναι, θα το ήθελα πάρα πολύ. Ο αδερφός μου όταν ήμουν μικρή με φώναζε «Στοκ» λόγω των αυτιών μου. Τώρα όμως, τα έχω συνηθίσει (γέλια). Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι τα μαλλιά μου. Και δεν αναφέρομαι στο χρώμα τους αλλά το μάκρος και την υφή τους. Δεν θέλω να τα κόβω και να τα πειράζω, τους έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία και μου είναι πολύ δύσκολο να τους αλλάξω στιλ. 

Ραλλία Χρηστίδου: Αυτό που θα ήθελα είναι να είμαι λίγο πιο ψηλή. Έχω ύψος 1,64 και ιδανικά θα ήθελα να είμαι 1,68 - 1,70. Χωρίς τακούνια όμως, γιατί όταν είσαι πολύ ψηλός δεν δείχνει ωραίο πάνω στη σκηνή. Από την άλλη, αυτό που αγαπώ στην εμφάνισή μου είναι τα καστανά μάτια μου.

Μαρία Κωνσταντάκη: Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στην εμφάνισή μου, αυτό θα ήταν τα δόντια μου. Έχω ορθοδοντικό πρόβλημα από μικρό κορίτσι. Μάλλον δεν είχαμε κάνει καλή δουλειά τότε, με τον οδοντίατρο. Θα τα έκανα πιο ίσια και λαμπερά. Επίσης, θα άλλαζα αν είχα τη δυνατότητα και την κοιλιά μου. Γενικώς παίζει πολύ μερεμέτι (γέλια). Αυτό που σίγουρα θα κρατούσα ως έχει, είναι τα πόδια μου γιατί μου αρέσουν όπως είναι. 

Έλενα Τσαβαλιά: Ιδανικά ίσως θα ήθελα να έχω λίγο μεγαλύτερο στήθος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με χαλάει το τωρινό. Αν δεν μου άρεσε θα είχα μπει στη διαδικασία να το φτιάξω κιόλας. Γενικά είμαι εξοικειωμένη με την εικόνα μου και με αυτό που βλέπω στον καθρέπτη. Δεν θα δω για παράδειγμα μια ρυτίδα και θα πέσω σε κατάθλιψη. Από την άλλη δεν θα χαρώ κιόλας. Φροντίζω απλά όσο μπορώ, να καθυστερήσω το πέρασμα του χρόνου από πάνω μου. 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε η Πηνελόπη Πλάκα στο followme.gr