Uma Thurman: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της από τα 18 της μέχρι σήμερα

H διάσημη σταρ σήμερα γίνεται 45 ετών και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές της!
Uma Thurman: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της από τα 18 της μέχρι σήμερα



Είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί όσο τίποτε άλλο η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Την Uma Thurman, την γνωρίσαμε μέσα από την ταινία "Dangerous Liaisons" (Επικίνδυνες Σχέσεις) στο πλευρό του John Malkovich, όταν ήταν μόλις 18 ετών. 

Το άστρο της έλαμψε αμέσως, ενώ όλοι κατάλαβαν ότι θα είχε μια λαμπρή καριέρα στο μέλλον. Ωστόσο, ο ρόλος που την έκανε παγκοσμίως γνωστή ήταν αυτός της Μία Γουάλας στην θρυλική ταινία "Pulp Fiction" του Quentin Tarantino για τον οποίο μάλιστα προτάθηκε για Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου.

Ακολούθησαν οι σπουδαίες ταινίες Kill Bill, ενώ το 1990 παντρεύεται τον ηθοποιό Gary Oldman όπου και έζησαν μαζί για δύο χρόνια. Ωστόσο, η ταινία Gattaca εκτός από την τεράστια επιτυχία που της χάρισε, ήταν και σημαδιακή συν τοις άλλοις.

Γνωρίζει τον ηθοποιό Ethan Hawke και το 1998 παντρεύονται. Οι δύο τους απέκτησαν μία κόρη την Μάγια Ρέι κι έναν γιο, τον Λέβον Ρόαν. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν άντεξε και χωρίζουν επισήμως το 2004.

Σήμερα, η διάσημη ηθοποιός κλείνει τα 45 της χρόνια και δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα εκείνο το φρέσκο κορίτσι που γνωρίσαμε στα τέλη των 80s. Εκτός από τα εμφανή σημάδια που έχει αφήσει πάνω της ο χρόνος, η Uma Thurman έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της μέσα από πλαστικές κάτι που έχει σχολιαστεί πολλές φορές αρνητικά από τα ξένα μέσα. 

Kαι οι stars έχουν κυτταρίτιδα! Δες το πραγματικό σώμα διάσημων γυναικών με μαγιό ΕΔΩ