Όσα δεν είδατε στα Madwalk 2015!

To followme.gr κατέγραψε λαμπερές εμφανίσεις, καλεσμένους και πλούσιο παρασκήνιο...
Όσα δεν είδατε στα Madwalk 2015!



Τα φετινά Madwalk είχαν απ΄ όλα: λάμψη, διασημότητες και πολλούς προβολείς να φωτίζουν τις κυρίες που φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί με ρούχα υψηλής ραπτικής. Το κτήριο 56 στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» γέμισε το βράδυ της Τετάρτης από στραφταλιζέ εκκεντρικότητες που στήθηκαν στο red carpet και έδωσαν τον πιο λαμπερό εαυτό τους...

Τα Madwalk θεωρούνται πλέον τηλεοπτικός θεσμός: διοργανώνονται τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς διακοπή και έχουν στόχο να φέρουν στο φως νέους σχεδιαστές μόδας και να συνδυάσουν τη μόδα με τη μουσική. Πάνω στο stage ανεβαίνουν Έλληνες celebrities από τον χώρο του τραγουδιού, παρουσιάζοντας φαντασμαγορικά shows, ντυμένοι με ρούχα που φέρουν την υπογραφή ήδη καταξιωμένων (αλλά και νεότερων) μόδιστρων. Το followme.gr μπήκε στα παρασκήνια και σας μεταφέρει όλο το κλίμα μιας εορταστικής βραδιάς:

Η κεντρική παρουσιάστρια του fashion - music project, Κάτια Ζυγούλη, βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις της Πειραιώς από νωρίς. Eνημερώθηκε για τις τελευταίες λεπτομέρειες, έβγαλε selfies με τη Δούκισσα Νομικού και κατέπληξε λίγες ώρες μετά τους θεατές με την κομψή παρουσία της πάνω στη σκηνή. Αν και ταλαιπωρούνταν από σοβαρή λαρυγγίτιδα έδωσε πάνω στο stage τον καλύτερο εαυτό της. Από νωρίς έφτασε και η Κατερίνα Στικούδη με δημιουργία του Christos Costarellos και κοσμήματα Thallo, η Ελένη Φουρέιρα με ένα σύνολο Balmain και γόβες Louboutin και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκανε πασαρέλα ντυμένη με ένα νυφικό φόρεμα σχεδιασμένο από τη Σήλια Κριθαριώτη. 

Στα backstage επικρατούσε πανικός. Πολλά παραβάν με τα ονόματα των καλλιτεχνών σε ταμπέλες, Έλληνες celebrities να περιμένουν να έρθει η ώρα τους για να μακιγιαριστούν, κομμωτές να περνούν εκείνη την ώρα την βαφή στα μοντέλα που θα εμφανιζόντουσαν στα φετινά Madwalk, φλας, χαμόγελα, μια διακριτική ασφάλεια να περιφρουρεί τον χώρο, άφθονα κοκτέιλ Aperol Spritz (που ήταν και ο χορηγός του event) και πολλές πίτσες να σερβίρονται σε όσους θα λάμβαναν μέρος στο 5ο Madwalk. Οι Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Κορινθίου και Δέσποινα Καμπούρη φόρεσαν κατάλευκα φορέματα BSB και δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία και να ανεβάζουν στιγμές τους στα social media. Ο Νίνο ήταν επίσης, ευδιάθετος. Αστειευόταν με τους δημοσιογράφους και δεν αποχωριζόταν τα μαύρα γυαλιά που φορούσε.

Η Ελένη Τσολάκη τόνιζε συνέχεια ότι κάνει υπερβολική ζέστη και τραγουδούσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου «πού τριγυρνάς, πού τριγυρνάς». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πηγαινοερχόταν όλην την ώρα μαζί με έναν κύριο που αν καταλάβαμε καλά ήταν ο προσωπικός βοηθός της, η Αννίτα Ναθαναήλ έλεγε στην κόρη της (που της μοιάζει πολύ) «έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία μαμά και κόρη», η Εύη Αδάμ απολάμβανε τα κοπλιμέντα των φωτογράφων για το πόσο ωραίο σώμα έχει μετά από δύο γέννες, οι Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκαναν βήμα η μία χωρίς την άλλη και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε τις τελευταίες φωνητικές ασκήσεις έξω από το καμαρίνι του, λίγο πριν τη live εμφάνισή του. Η Ελεονώρα Μελέτη από την άλλη, έφτιαχνε μπούκλες το μαλλί και ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της ενώ η φετινή υποψήφια της Eurovision Μαρία - Έλενα Κυριάκου άκουγε με προσοχή όσα της υποδείκνυαν οι δημόσιες σχέσεις της. 

Κάθε Ελληνίδα celebrity που ετοιμαζόταν ανέβαινε στη συνέχεια στο red carpet που είχε στηθεί ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς όπου πόζαρε με στιλ και αμέσως μετά, έκανε δηλώσεις στις συγκεντρωμένες τηλεοπτικές κάμερες. Από το κόκκινο χαλί των Madwalk πέρασαν όλες, κάποιες στην ώρα τους και άλλες ενώ το show είχε ήδη αρχίσει.

Κατά τις εννέα το βράδυ άρχισαν να φτάνουν και οι επώνυμοι καλεσμένοι: Πέτρος Κωστόπουλος, Κώστας Φραγκολιάς, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Σάκης Ρουβάς, Τζένη Μπαλατσινού και πολλοί ακόμη, που κάθισαν στις πρώτες θέσεις και απόλαυσαν ένα show μόδας και μουσικής διάρκειας δύο ωρών που θα μεταδοθεί τις επόμενες ημέρες από τον ALPHA. (και εμείς από τις τηλεοράσεις μας θα το δούμε καθώς δεν επιτρεπόταν η είσοδος στους δημοσιογράφους)

Δεν μπορούμε φυσικά να αφήσουμε ασχολίαστες τις ενδυματολογικές προτάσεις κάποιων από τους σχεδιαστές μόδας που έλαβαν μέρος στα φετινά Madwalk. H Σήλια Κριθαριώτη έντυσε στην λεπτομέρεια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το νεανικό συγκρότημα Boys n Noise, η Λουκία επιμελήθηκε το ντύσιμο της Angelika Dusk που έγινε γνωστή για την ποπ μουσική της γραμμένη σε αγγλικό στίχο, η Κατερίνα Στικούδη «άναψε» το κοινό με τα χρυσά εσώρουχα Med με τα οποία εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή και ο Νίνο γοήτευσε με ένα κομψό σακάκι συνδυασμένο με αθλητικά παπούτσια με την υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου. Σε γενικές γραμμές φέτος, τα Madwalk είχαν καλοραμμένα ρούχα, προσαρμοσμένα στις νέες τάσεις της μόδας, που μαρτυρούσαν άποψη, φινέτσα και στιλ. Σε γενικές πάλι γραμμές, τα ρούχα αυτά φόρεσαν πρόσωπα νέα και άφθαρτα ακόμη σε όλο αυτό που ονομάζουμε star system (βλέπε Μαρία - Έλενα Κυριάκου, Vegas, Demy) και άλλα που κάπου έχεις ξαναδεί αλλά δεν θυμάσαι το πού ακριβώς! (βλέπε Κωνσταντίνος Φραντζής, Shaya και Stan)

Δείτε ΕΔΩ τι κατάγραψε το followme.gr λίγο πριν το Madwalk 2015 ξεκινήσει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δανάη Ίσσαρη