Oι κακές συνήθεις δεν κόβονται: Η Kate Moss μεθυσμένη έξω από εστιατόριο

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα super model του πλανήτη αλλά η αγάπη για τις καταχρήσεις συνεχίζουν να την “στοιχειώνουν”.
Oι κακές συνήθεις δεν κόβονται: Η Kate Moss μεθυσμένη έξω από εστιατόριο



Η Kate Moss “συνελήφθη” από τους paparazzi έξω από εστιατόριο του Λονδίνου σε κάκιστη κατάσταση από το αλκοόλ ενώ την κρατούσαν οι φίλοι της μιας και δεν μπορούσε να περπατήσει!

Στο Chiltern Firehouse, το 40χρονο μοντέλο γευμάτισε με την παρέα της, ωστόσο το... παράκανε με το κρασί και κάπως έτσι οι paparazzi έκαναν... party βλέποντας την σε αυτή την κατάσταση. Η Kate Moss κρατιόταν από τους φίλους της, μεταξύ των οποίων και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney,  για να φτάσει μέχρι το αμάξι.

Η Moss, έχει μια κόρη 12 ετών, την Lila Grace Moss Hack, ενώ είναι παντρεμένη με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Killers, Jamie Hince. Το ντύσιμο, πάντως της Kate ήταν από casual έως και... κακόγουστο καθώς το πουλόβερ που φορούσε ήταν δυο νούμερα μεγαλύτερο από το κανονικό της!

Φαίνεται πως οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα, με την 40χρονη πλέον, Kate να αντιμετωπίζει στο παρελθόν προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά...