Τala Alamuddin: Γνώρισε την σικάτη αδερφή της Amal

Τala vs Αmal! Ποια από τις δύο αδερφές είναι πιο chic;
Τala Alamuddin: Γνώρισε την σικάτη αδερφή της Amal



Εκτός από τις διάσημες αδερφές Kardashians και Middletons υπάρχουν και οι Alamuddin! Μπορεί να είδαμε για πρώτη φορά την όμορφη μελαχρινή αδερφή της Amal στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον George Clooney τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Βενετία, όμως δεν ξέραμε ότι η Τala συναγωνίζεται σε στυλ την αδερφή της!

H 37χρονη Tala, είναι μητέρα της 12χρονης Mia και παρόλο που ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Nagi Hamiyeh, οι τελευταίες φήμες λένε πως πλέον είναι αρραβωνιασμένη με κάποιον... Nico. Η αλήθεια είναι πως διατηρεί μια άψογη σιλουέτα, ενώ το τελευταίο διάστημα τα media ασχολούνται συνεχώς μαζί της κάνοντας συγκρίσεις με την διάσημη αδερφή της.

Η τελευταία της εμφάνιση μάλιστα στη Νέα Υόρκη ήταν ίσως από τις πιο sexy που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Φορώντας μια μαύρη δερμάτινη φούστα με κρόσσια Isabel Marant αξίας 1490 ευρώ (την οποία μπορείς να βρεις ΕΔΩ), μαύρο δερμάτινο jacket, strappy ankle boots, over-sized γυαλιά ηλίου και μια ιδιαίτερα πρωτότυπη cross-body τσάντα Moschino, τράβηξε τα βλέμματα όλων!

Αν και η Amal Clooney θεωρείται επισήμως fashion icon αφού ακόμα και στις καθημερινές εμφανίσεις της διατηρεί πάντα άψογο look, κατά βάση υιοθετεί ένα πιο συντηρητικό στυλ σε σύγκριση με την Τala. 

Ωστόσο, στην τελευταία της έξοδο με τον George Clooney τόλμησε κάτι πιο sexy! Eμφανίστηκε με floral φόρεμα Alexander McQueen και stappy πέδιλα Giambattista Valli, ενώ έδειχνε πραγματικά υπέροχη! Εσύ ποια από τις δυο θεωρείς πιο stylish; Εμείς αν και δυσκολευόμαστε λίγο, τείνουμε μάλλον περισσότερο προς την Αmal. 

Δες 4+1 λόγοι που η Amal Clooney είναι το style icon της άνοιξης ΕΔΩ