Salma Hayek: Το σικάτο της look στο αεροδρόμιο JFK

Μα πόσο της πάει το total black!
Salma Hayek: Το σικάτο της look στο αεροδρόμιο JFK



H Salma Hayek εθεάθη πιο όμορφη από ποτέ στο Αεροδρόμιο JFK, με total black look. Παρότι η λατίνα ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις με φορέματα που αποκαλύπτουν τα καλλίγραμμα πόδια της, αυτή η εμφάνισή της ήταν αναπάντεχα εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας πως οι πραγματικά όμορφες γυναίκες, δεν έχουν ανάγκη τις υπερβολές.

Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, συνδυασμένο με μαύρα φλατ μποτάκια και επίσης μαύρα εντυπωσιακά γυαλιά, τράβηξε τα βλέμματα. Μοναδικό "φωτεινό" στοιχείο στο look της, η διαμαντένια καρφίτσα στο πέτο της. Η Salma εμφανίστηκε ελάχιστα βαμμένη, με καφέ κραγιόν στα χείλη και ρουζ που αναδείκνυε τις γωνίες του προσώπου της.

Η 47χρονη ηθοποιός, παντρεμένη από τον Απρίλιο του 2009 με τον Γάλλο επιχειρηματία Francois-Henri Pinault, έχει αναπτύξει τα τελευταία δύο χρόνια, έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα, μέσω της οργάνωσής της "Chime for Change". Ο συγκεκριμένος φιλανθρωπικός οργανισμός αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση σπουδαίου έργου, όπως την πρόσφατη κατασκευή σπιτιών για σύριους πρόσφυγες, σε Τουρκία και Λίβανο.

Η Ηayek όμως, ως πολυμήχανη, σύγχρονη γυναίκα, εκτός από τη φιλανθρωπία και τη μητρότητα, δεν σταματά να ασχολείται ούτε με την υποκριτική. Η τελευταία ταινία που συμμετείχε, με τίτλο "Tale Of Tales", θα βγει στις αίθουσες αυτό το μήνα.

Στα προτερήματά της βέβαια, θα μπορούσαμε να βάλουμε και το θάρρος της. Δες εδώ το video, όπου τρώει ένα τεράστιο έντομο on camera.