Sofia Vergara: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Joe Manganiello

Μια από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη, είναι φουλ in love.
Sofia Vergara: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Joe Manganiello



H sexy Sofia Vergara, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε πρώτη φορά για τον κούκλο αρραβωνιαστικό της Joe Manganiello, με τον οποίο μάλιστα ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν! "Είναι τρελό όλο αυτό! Στην αρχή δεν ήθελα καν να βγω μαζί του, όχι επειδή δεν μου άρεσε αλλά επειδή το έβλεπα σαν κάτι πολύ δύσκολο για να κρατήσει" παραδέχτηκε. 

"Μόλις είχα βγει από μια σχέση και μου είχε φανεί κάπως δύσκολο! Ο Joe ήταν απίστευτα όμορφος, μικρότερος από μενα και απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω" είπε η 42χρονη Sofia για τον 38χρονο πρωταγωνιστή του "Magic Mike", ενώ μέσα σε όλα δέχτηκε και ένα mini bachelorette party από ημίγυμνους χορευτές!

To διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2012 στα MTV Movie Awards και τον Δεκέμβριο του 2014 επισημοποίησε την σχέση του! Πλέον, ετοιμάζεται να συγκατοικήσει ενώ κάνει και τις πρώτες απόπειρες προκειμένου να αποκτήσει ένα παιδάκι. Όσο για τον sexy Joe; Έχει χαρακτηριστικά δηλώσει για την Sofia: "Είναι πανέμορφη! Έχει ιδανικές καμπύλες, όμορφα μαλλιά, υπέροχο πρόσωπο, είναι μοναδική".

Δες το video από το show της Εllen

Δες την Sofia Vergara με τον κούκλο αρραβωνιαστικό της ΕΔΩ 

Δες τους ασυγκράτητα ερωτευμένους stars της χρονιάς ΕΔΩ