Baby boom! Όταν οι celebrities ανακοινώνουν μια εγκυμοσύνη στα social media

Oι πιο ανατρεπτικοί τρόποι που είδαμε σε Facebook, Twitter και Instagram!
Baby boom! Όταν οι celebrities ανακοινώνουν μια εγκυμοσύνη στα social media



Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε πολλούς διάσημους να εφευρίσκουν διάφορους έξυπνους, αστείους ή και ανατρεπτικούς τρόπους προκειμένου να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα μιας εγκυμοσύνης στα social media. Από ευρηματικά videos μέχρι γυμνές φωτογραφίσεις. Από την καλλονή Doutzen Kroes μέχρι τον Justin Timberlake.

Την μεγάλη ανατροπή έκανε ο Tom Fletcher και η γυναίκα του Giovanna τον Οκτώβριο του 2013, όταν ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί φτιάχνοντας ένα video από... κολοκύθες το οποίο ανέβασαν στο YouTube!

Η Doutzen Kroes πόζαρε εντελώς γυμνή στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2014, δείχνοντας την κοιλίτσα της!

Η Alicia Keys και ο σύζυγός της Swizz Beats πόζαραν ευτυχισμένοι στο Instagram, τον Ιούλιο του 2014, όπου η τραγουδίστρια μας αποκάλυψε την μεγάλη κοιλίτσα της!

Ένα από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα ever! O Justin Timberlake γονατίζει για να φιλήσει την κοιλίτσα της γυναίκας του Jessica Biel's, αποκαλύπτοντας ότι περιμένουν παιδί τον φέτος τον Γενάρη!

H Rachel Stevens πόσταρε ένα όμορφο στιγμιότυπο στο Instagram με τα... αθλητικά της οικογένειας και τις ημερομηνίες γέννησης για να ανακοινώσει ότι περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας της με τον σύζυγό της Alex Bourne.

Η Katherine Jenkins και ο σύζυγός της Andrew Levitas, πόσταραν στο Instagram πριν λίγους μήνες μια φωτογραφία του γάμου τους και από πάνω ένα cute ροζ ζευγάρι παιδικές μπαλαρίνες προκειμένου να μάθουν όλοι ότι περιμένουν... κοριτσάκι!

Η Jaime King επέλεξε την Taylor Swift για νονά του παιδιού της! Όταν μάλιστα ανέβασαν μια φωτογραφία όπου ποζάρουν και οι δυο αγκαλιά καθώς κοιτάνε την φουσκωμένη κοιλίτσα της Jaime, έγινε πανικός από χιλιάδες likes!

Η Lady Gaga είναι έγκυος! Δες τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν ΕΔΩ