Γιάννης Σαββιδάκης: "Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω τόσο καιρό"

"Υπάρχουν καλλιτέχνες , οι οποίοι κακώς βρίσκονται σε αυτή τη δουλειά. Θα έπρεπε να τους έχει συλλάβει κάποια καλλιτεχνική αστυνομία!", λέει στο Join Us.
Γιάννης Σαββιδάκης: "Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω τόσο καιρό"



Τον έχουμε θαυμάσει είτε ως μουσικό είτε ως ηθοποιό με εντυπωσιακές υποκριτικές ικανότητες. Ο Γιάννης Σαββιδάκης δεν είναι από εκείνους που παραχωρούν συχνά πυκνά συνεντεύξεις. Αυτή την Κυριακή, όμως, ο θρυλικός Ντάλας από την σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο μουσικός που τραγούδησε με λυρικό τρόπο για το γυναικείο πληθυσμό,μιλά στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και του εξηγεί για ποιο λόγο απουσίαζε  για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Δεν ήταν 100% δική μου επιλογή να απέχω από το προσκήνιο» εξομολογείται στην κάμερα του «Join us». Σχολιάζει τους τηλεοπτικούς μαιντανούς και τον τρόπο που επιβάλλουν την παρουσία τους. «Εγώ δεν ήθελα με το ζόρι να γίνω απαραίτητος στον κόσμο. Γι αυτό και δεν με ξέχασε. Αυτό φάνηκε στο YFSF». Ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων ο εξαιρετικός «Ψαραντώνης» μας ταξιδεύει στην Αμερική και την Ολλανδία  την δεκαετία του 1980, μνημονεύει  την συμμετοχή του στη Eurovision τo 1989 και την επιστροφή του στην Ελλάδα. 

Πώς άραγε νιώθει κάποιος όταν βλέπει συνέχεια τον εαυτό του σε επαναλήψεις είκοσι χρόνια μετά ? Γίνονται υποχωρήσεις και συμβιβασμοί στην επαγγελματική σταδιοδρομία ενός καλλιτέχνη  ? Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.