Αυτόν τον άντρα θέλουμε να φλερτάρουμε το φετινό καλοκαίρι!

Ποιός θα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός έρωτας;Οι συντάκτριες του FollowMe απαντούν.
Αυτόν τον άντρα θέλουμε να φλερτάρουμε το φετινό καλοκαίρι!



Πλέον έχουμε πειστεί ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Βγάλαμε έξω τα δάχτυλα των ποδιών μας, το air condition του γραφείου είναι τόσο δυνατό που μας κάνει και νιώθουμε λες και είμαστε στο πλοίο για την Κρήτη και ήδη τσακωνόμαστε για τις άδειες του καλοκαιριού. Δεν υπήρχε, λοιπόν, περίπτωση να μην πέσει στο τραπέζι η συζήτηση για τους καλοκαιρινούς έρωτες. Οι έρωτες που θα κρατήσουν μόνο το καλοκαίρι, που θα είναι ανούσιοι αλλά τόσο δυνατοί όσο χρειάζεται για να τους συζητάμε και την επόμενη σεζόν.

Ποιος τύπος άντρα θέλεις να πέσει στον έρωτά σου αυτό το καλοκαίρι; Μην ντρέπεσαι... Πες! 

Captain America 

Κατερίνα Ιωακείμ: Όχι, δεν είναι ο Chris Evans αυτός που θέλω να φλερτάρω αυτό το καλοκαίρι αλλά ο Captain America. O τύπος άντρα που μου αρέσει έχει υπερδυνάμεις, σέξι αλλά αθώο χαμόγελο, δυνατά χέρια, σφιχτό γυαλιστερό δερματάκι, κυνηγάει κακούς, ερωτεύεται με πάθος, είναι πιστός και προ πάντων μάχεται για την παγκόσμια ειρήνη (!). Απορώ γιατί είναι παρθένος (τώρα που το σκέφτομαι, ζει με το όνειρο του σεξ πάνω από μισό αιώνα, ε; OMG!). 

Theo James

Γιάννα Κορρέ: Από πού να αρχίσω γι’ αυτό το αγόρι που με κάνει να νιώθω ευάλωτη; Καταρχήν, από το γεγονός ότι δεν είναι και απίθανο να το συναντήσω αυτό το καλοκαίρι μιας και έχει ελληνικές ρίζες, σαν θεός Απόλλωνας που είναι. Μπορεί, λοιπόν, να προσγειωθεί στο Πόρτο Ράφτη και να τον δω να τρέχει στην παραλία και να σκαρφαλώνει στα βράχια όπως στους Divergent. Θα με ρωτήσει πού να φάει το καλύτερο σουβλάκι στην περιοχή και θα βρω την ευκαιρία να γίνω η stalker του. 

Λίγο απ’ όλα

Φανή Πλατσατούρα: Λοιπόν το φετινό καλοκαίρι το πρόγραμμα έχει Κρήτη και πιο συγκεκριμένα Χανιά. Μεταξύ λοιπόν, ηλιοθεραπείας, βουτιάς, ξενυχτιού, γλεντιού, χαλαρότητας και πολλών γέλιων θα φάνταζε ιδανικό να γνωρίσω τον τέλειο άνδρα που για ΄μενα θα έχει κάτι από: την μαγκιά του Απόστολου Γκλέτσου, τη γοητεία του Γιάννη Μαρακάκη, την ετοιμότητα του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, το χιούμορ του Γιάννη Τσιμιτσέλη, το στιλ του Ιωάννη Παπαζήση, την εναλλακτικότητα του Γιώργου Σεϊταρίδη και το βλέμμα κάποιου γνωστού μου... (μεταξύ μας, πιο πιθανό είναι να κερδίσω τον πρώτο λαχνό). 

Sam Claflin 

Νάνσυ Φαφούτη: Αν με αφήνατε τελείως ελεύθερη να εκφραστώ, θα επέλεγα τον αναλυτή συναισθημάτων του FollowMe Δημήτρη Δρίζο που έχει μεταπτυχιακό στο καμάκι. Αλλά τελικά αποφάσισα ότι ο καλοκαιρινός μου έρωτας θα είναι κάποιος σαν τον Sam Claflin που τον είδα πρόσφατα στο «Love Rosie». Θα έρθει από τη Βρετανία και θα είναι άσπρος σαν το γάλα, μετά θα πάθει στην πλάτη του έγκαυμα πρώτου βαθμού και όταν το μαύρισμα γίνει ομοιόμορφο θα πλησιάσει στην ξαπλώστρα μου με δυο γρανίτες φράουλα στο χέρι, θα μου πει «you ‘re bloody amazing» και τελικά θα καταλήξουμε κάπως έτσι. 

Και έτσι. 

(Ανάθεμά σε Laura Haddock)

Jason Momoa 

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου:  Nαιιιι ο Khal Drogo του Game of Thrones! Μην φοβάσαι δεν είναι και τόσο άγριος πια! Ο Jason, είναι το απόλυτο summer boy! Εξωτικός, γυμνασμένος, μαυρισμένος. Σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή του, θα με κάνει να γελάω συνεχώς με τα αστεία του κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ καθώς αρχίζει να νυχτώνει θα παίζει κιθάρα μόνο για μένα στην παραλία (ε καλά τώρα)!

Θα παραγγείλει βότκα λεμόνι (σε χαμηλό ποτήρι) και θα στρίψει με ύφος τσιγάρο. Θα με κρατάει από το χέρι όπου κι αν πάμε, ενώ παρά το λίγο τρομακτικό ύφος του κατά βάθος θα είναι τρυφερός (όπως και με την Καλίσι). Ας βρεθεί ένα μαγικό φίλτρο να αναστηθεί φέτος σε κάποιο ελληνικό νησί (ή έστω να εμφανιστεί ως φάντασμα στην 5η σεζόν της σειράς)!

Guillaume Canet 

Αριστέα Σφακιανάκη: Ξέρεις ποιος μ’ αρέσει; Ο άντρας της Marion Cotillard που έπαιζε και στο «Αγάπα με αν τολμάς». Ο Guillaume Canet, αν τον παρατηρήσεις καλά, φέρνει λίγο και στον Dr. Derek Shepherd, τον αδικοχαμένο μας γιατρό. Είναι ο κλασικός τύπος του άντρα του καλοκαιριού, τουλάχιστον έτσι όπως τον έχω στο μυαλό μου. Κακό παιδί, μία κρύο, μία ζέστη αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. 

O Γιώργος 

Τόνια  Παπαμιχαλοπούλου: Για ενδέκατη συνεχή χρονιά ο έρωτας του φετινού καλοκαιριού (και όχι μόνο...) θα είναι ο Γιώργος! Ποιος είναι ο Γιώργος θα μου πεις, είναι ο άντρας μου και πατέρας του σχεδόν δίχρονου γιού μας. Κάθε καλοκαίρι το περνάμε μαζί, κάνοντας αμέτρητα μπάνια, παίζοντας ρακέτες και volley και γελώντας ασταμάτητα. Και μιας σε λίγες μέρες έχουμε επέτειο γάμου, δεν θα μπορούσα και δεν θέλω να διαλέξω άλλον! Σου ακούγεται πολύ γλυκανάλατο;

Derek Shepherd 

Βάλια Ζαμπάρα: Derek Shepherd όχι Patrick Dempsey. Θέλω τον Mc Dreamy μου. Όπως ήταν και μας τον στέρησαν. Ας αναστηθεί στην αμμουδιά φέτος το καλοκάιρι (σε παραλλαγή ενός παλιού άσματος του Τόλη Βοσκόπουλου).

ΥΓ: Ο Mc Dreamy δυστυχώς δεν φοράει μαγιό. Έχει όλη μέρα χειρουργεία. Σώζει ζωές.