Άλλος για τη βάρκα μας! Ποια θα είναι η επόμενη Μαρία Μπεκατώρου των Καρντάσιανς;

Σήμερα σκεφτόμαστε ποια θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη Μαρία Μπεκατώρου!
Άλλος για τη βάρκα μας! Ποια θα είναι η επόμενη Μαρία Μπεκατώρου των Καρντάσιανς;



Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συνηθίσει την παρουσία της Μαρίας Μπεκατώρου στα «Καρντάσιανς». Είχαμε μάθει να τη βλέπουμε δίπλα στον Αρναούτογλου και τον Σταρόβα, ακόμα και όταν ο ρόλος της ήταν πιο υποτονικός, ακόμα και όταν δεν ήταν πρωταγωνίστρια. 

Από του χρόνου, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα είναι στα «Καρντάσιανς» μιας και όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος θα δουλεύει τόσο για το «Your Face Sounds Familiar», όσο και για το πρωινό του σαββατοκύριακου. Όπως φαντάζεσαι θα ήταν υπερβολή. 

Άρα, υποθέτουμε ότι οι άνθρωποι του Ant1 βρίσκονται προς αναζήτηση μίας γυναικείας παρουσίας, ενός κοριτσιού που θα σπάσει τη μονοτονία και θα μας δώσει έναν παραπάνω λόγο για να βλέπουμε την εκπομπή. 

Οπότε σήμερα σκεφτήκαμε να κάνουμε brainstorming και να προτείνουμε στους ιθύνοντες τα κατάλληλα κορίτσια. 

Και καταλήξαμε ότι η επόμενη Μαρία Μπεκατώρου θα μπορούσε να είναι…

Κάποια πολύ σέξι 

Κλέλια Ρένεση

Μία σέξι γυναίκα ποτέ δεν πάει χαμένη. Η Κλέλια Ρένεση είναι τόσο αισθησιακή γυναίκα που ακόμα και εμείς τα κορίτσια θα θέλαμε να τη βλέπουμε στην οθόνη μας για να παίρνουμε μαθήματα sexiness. 

Κάποια πολύ εύστροφη

Ρίκα Βαγιάννη

Και τι δεν θα έδινα να έβλεπα τις συνεντεύξεις των «Καρντάσιανς» με τη Ρίκα Βαγιάννη στο τιμόνι. Η δημοσιογράφος πολύ απλά θα ανέβαζε το ΙQ μας. 

Κάποια που θα πηγαίνει με τα νερά του Αρναούτογλου

Ισμήνη Νταφοπούλου

Αν θέλεις να είσαι γνήσια σταρ Ελλάς τότε δεν γίνεται να μην έχεις μια εκπομπούλα. Η Ισμήνη δεν έχει εμπειρία από τηλεόραση επομένως υποθέτουμε ότι θα πήγαινε με τα νερά του Αρναούτογλου και θα περιφερόταν από εδώ και από εκεί ομορφαίνοντας το πλατό. 

Κάποια που θα υπονομεύσει τον Αρναούτογλου

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δεν γνωρίζουμε αν έχει καλή σχέση με τον Αρναούτογλου, όμως σίγουρα υπάρχει μεγάλη συμπάθεια με τον Σταρόβα μιας και ήταν μαζί στους Άγαμους Θύτες. Με αυτό το δεδομένο έχουμε την πρώτη κλίκα. Και όπως ξέρεις οι κλίκες μπορούν να οδηγήσουν στην επανάσταση. 

Κάποια με περισσότερο χιούμορ από τον Αρναούτογλου

Λυδία Παπαϊωάννου 

Επιμένουμε. Αυτό το κορίτσι δεν πρέπει να κρύβεται. Έχει χιούμορ μοναδικό και είναι η χαρά της ζωής. Θέλουμε να την καμαρώνουμε στην τηλεόραση. 

Κάποια που δεν αντέχει τον Αρναούτογλου 

Ντέπυ Γκολεμά

Προ ημερών γράφαμε για εκείνους που αλλάζουν δρόμο κάθε φορά που βλέπουν την Γκολεμά. Ε ένας από αυτούς είναι και ο Αρναούτογλου. Διασκεδαστικό δίδυμο μας ακούγεται. «Είσαι γκρινιάρης και ανασφαλής» θα του έλεγε η Γκολεμά. «Και εσύ είσαι εμμονική και γραφική» θα της έλεγε ο Αρναούτογλου. 

Κάποια πρώην του Αρναούτογλου 

Ράνια Θρασκιά 

Ακόμα πιο διασκεδαστικό θα ήταν να ήμασταν μάρτυρες ενός ερωτικού reunion. Η Θρασκιά και ο Αρναούτογλου ήταν ταιριαστοί ακόμα και σαν φίλοι και θα θέλαμε να τους ξαναδούμε κάποια στιγμή μαζί στην τηλεόραση. Δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι μιας και οι φήμες λένε ότι έχουν κόψει την καλημέρα. 

Κάποια τελείως άγνωστη

Ίσως αυτή είναι και η καλύτερη επιλογή. Αν δεν υπάρχουν ταλέντα και στην ελληνική τηλεόραση, τότε ας δημιουργηθούν. Είναι δυνατόν να μην έχει ένα μεγάλο κανάλι τη δυνατότητα να ανακαλύψει μία τηλεοπτική περσόνα και να βλέπουμε μονίμως τους ίδιους και τους ίδιους;