Από εδώ η μαμά μου! Έλληνες celebrities μας συστήνουν τη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής τους

Αυτές είναι οι πιο διάσημες μαμάδες!
Από εδώ η μαμά μου! Έλληνες celebrities μας συστήνουν τη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής τους



Μεγάλη μέρα είναι η αυριανή μιας και γιορτάζει η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής σου και της ζωής μου. Η 8η Μαΐου θα είναι η ημερομηνία που θα πεις στη μαμά σου «ευχαριστώ για όλα» και θα της υπενθυμίσεις πόσο όμορφη είναι, έτσι ακριβώς όπως είναι. 

Η γιορτή της μητέρας, όμως, ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε ποιοι γνωστοί Έλληνες θα σηκώσουν το ακουστικό και θα πάρουν τηλέφωνο τη μαμά τους για να της πουν ένα «χρόνια πολλά». Αφού κάναμε brainstorming θυμηθήκαμε ποιοι μας τις έχουν ήδη συστήσει και όσα γνωρίζουμε για εκείνες. 

Η μαμά της Ελένης Μενεγάκη

Η κυρία Ζέτα, Γεωργία ή και Ζωρζέτα είναι και εκείνη ξανθιά και νόστιμη όπως η κορούλα της. Η παρουσία της στο πλατό της εκπομπής της Ελένης δεν πέρασε απαρατήρητη, παρόλο που δεν την είδαμε ποτέ. 

Η μαμά της Κάτιας Ζυγούλη (και πεθερά του Σάκη)

Δεν έχουμε καταφέρει να επεξεργαστούμε ιδιαίτερα την κυρία Εριφύλλη Ζυγούλη μιας και όσες φωτογραφίες της έχουμε εντοπίσει προέρχονται από το περιοδικό «Hello» και είναι παπαρατσίστικες. 

Η μαμά του Χάρη Ρώμα

Μεγάλη αδυναμία έχει ο Χάρης Ρώμας στη μητέρα του η οποία παρεμπιπτόντως μας φαίνεται και πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία. Ο ίδιος μάλιστα έχει και το επίθετο της μητέρας του, καθώς ο πατέρας του του είχε απαγορέψει να χρησιμοποιεί το επώνυμό του. Η ρήξη μαζί του ήρθε σε ηλικία 25 ετών, όταν εγκατέλειψε την Ιατρική και χώρισε από ένα γάμο.   «Έκανα καριέρα με το επίθετο της μητέρας μου. Ο μπαμπάς μου, μου είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιώ το επίθετό του και αυτό βέβαια το πλήρωσε κατά κάποιο τρόπο λίγο πριν πεθάνει. Το πλήρωσε γιατί, όταν είχα γίνει γνωστός στο πανελλήνιο, όσοι τον έβλεπαν, τον αποκαλούσαν κύριο Ρώμα» είχε δηλώσει στο περιοδικό «ΕΓΩ». 

Η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου

«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου. Την βλέπω ανελλιπώς όταν δεν δουλεύω και είμαι σπίτι» είχε δηλώσει η μαμά της Κατερίνας Καινούργιου το 2012 ενώ κάθε φορά που ακούει μια αρνητική κριτική τη συμβουλεύει να μη στεναχωριέται, να την προσπερνάει και να προχωράει μπροστά. 

Η μαμά της Χριστίνας Παππά

Από το Instagram γνωρίσαμε τη μαμά της Χριστίνας Παππά η οποία της μοιάζει και πάρα πολύ. Η ηθοποιός μάλιστα έγραψε «Ι love u mother». 

Η μαμά της Μαριάντας Πιερίδη

Σαν σταρ του Hollywood είναι η μαμά της Μαριάντας Πιερίδη η οποία πόζαρε για μία selfie που ανέβηκε στο Instagram. 

Η μαμά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ξεχνιούνται οι δηλώσεις του Μπογδάνου για τη μαμά του; «Η αρχική και μόνη γυναίκα της ζωής είναι πάντα η μαμά» είχε πει λίγο καιρό μετά το γάμο του ενώ ακολούθησαν τα σχόλια του Λιάγκα ο οποίος θεώρησε ότι υποτίμησε τη γυναίκα του. 

Η μαμά της Έλλης Κοκκίνου

Τα media δεν έχουν αφήσει ασχολίαστο το ύψος της μαμάς της Έλλης Κοκκίνου και η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει απαρατήρητη. Όπως λένε, η κυρία Μαίρη ταιριάζει περισσότερο με τον Μπόγρη από την ίδια την Έλλη… Δεν έχουν και άδικο.  

Η μαμά της Φαίης Σκορδά 

Η κυρία Εύα Αλεξανδρινού- Σκορδά λένε ότι από κοντά μοιάζει αρκετά με την κόρη της. Κάτι θα ξέρουν!

Η μαμά του Γιώργου Τσαλίκη

Selfie έβγαλε όμως και ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τη μαμά του από τη Στυλίδα. Ο τραγουδιστής την είχε ανεβάσει στο Instagram γράφοντας: «Με σοβαρό ύφος.. ενώ δίπλα μου η μάνα μου χαρούμενη και χαμογελαστή».

Η μαμά του Μάρκου Σεφερλή 

Έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση η κυρία Χαρίκλεια όταν εμφανίστηκε στο Δελφινάριο με μια τούρτα στο χέρι για να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στον γιο της Μάρκο.  Επίσης, η μαμά- Σεφερλή πολλές φορές έχει υπερασπιστεί δημόσια το διάσημο παιδί της για την κριτική που δέχεται κατά διαστήματα. 

Η μαμά του Χάρη Αττώνη

«Η ζωή μπορεί να της στέρησε πολλά μα εκείνη της ανταπέδιδε πάντα με το μεγαλύτερο χαμόγελο του πλανήτη, βάζοντας θετικό πρόσημο σε κάθε πράξη» λέει ο Χάρης Αττώνης για τη μαμά του τη Χρυσούλα. Ο ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς του Mega «Ηρωίδες» φόρεσε στη μαμά του το Πρωτομαγιάτικο στεφάνι και μας έκανε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έχει όντως το φωτεινότερο χαμόγελο του πλανήτη. 
.

Δες ΕΔΩ ποιες διάσημες γυναίκες έχουν εκπληκτική ομοιότητα με τις κόρες τους.