Γυναίκες: Από τις τέσσερις παρουσιάστριες, μείναν οι δυο

Τα κορίτσια του Epsilon μας θύμισαν τις ξαφνικές αποχωρήσεις στην ελληνική TV.
Γυναίκες: Από τις τέσσερις παρουσιάστριες, μείναν οι δυο



Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοείδαμε την εκπομπή «Γυναίκες» στο «Epsilon», δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα κατέληγε σε διπλή αποχώρηση. Όπως γράψαμε και χθες, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη αποχώρησαν από την εκπομπή, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η μεν Βογιατζάκη επιστρέφει στο θέατρο, η δε Παπαβασιλείου συζητάει μία δική της πρόταση με το κανάλι. Μην ξεχνάς, βέβαια, ότι το προηγούμενο διάστημα η Έλενα είχε τσακωθεί on- air με την Καμπούρη ενώ όπως είχε δηλώσει και στο «JoinUs», θα ήθελε η εκπομπή «Γυναίκες» να ήταν κάπως διαφορετική

Το θέμα είναι ότι οι τέσσερις παρουσιάστριες γίναν δύο, μία συγκυρία που δεν βλέπεις συχνά στα τηλεοπτικά δρώμενα. Παρόμοιες αποχωρήσεις, βέβαια, έχουν γίνει στο παρελθόν όμως σε κάθε περίπτωση το background ήταν διαφορετικό. 

Ας δούμε εκείνες τις περιπτώσεις που συγκρατήσαμε και μας έκαναν εντύπωση.

Σπίτι μου, σπιτάκι μου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέχει το ρεκόρ αποχωρήσεων από την εκπομπή της. Εμείς τουλάχιστον έχουμε μετρήσει πέντε συνεργάτες της που έφυγαν από το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Ζήνα Κουτσελίνη, Νίκος Παρτσώλης, Ελευθερία Κεφαλά, Ευτύχης Γρυφάκης και Άρης Λιαπάτης. 

Μίλα 

Θυμάσαι που το 2012 η εκπομπή «Μίλα» είχε ξεκινήσει ως γυναικεία υπόθεση; Τατιάνα Στεφανίδου, Μαρία Σταματέρη, Σοφία Βόσσου, Sunny Μπαλτζή και Τζούλη Αγοράκη ένωσαν αρχικά τις δυνάμεις τους όμως απ’ ό,τι φαίνεται το concept δεν έπιασε. Τελικά, Βόσσου και Μπαλτζή έμειναν εκτός εκπομπής. Γνωστές είναι και οι μετέπειτα οργισμένες δηλώσεις της Βόσσου περί ελεεινού τρόπου απόλυσης. 

Πρωινό 

Το 2011 έδιωξαν τη Σάσα Σταμάτη από το Πρωινό του Mega επειδή δεν μπορούσε να βάλει όρια σε αυτά που έλεγε. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει στο «Όλα» και τον Θέμο Αναστασιάδη ότι  έκλαιγε τρεις μέρες με το γεγονός. Επίσης, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό για το οποίο παρεξηγήθηκε συνεργάτης της: «Κάναμε μία πλάκα πριν βγούμε στον αέρα για το gay parade και εγώ την συνέχισα στο πλατό, και πάνω εκεί έκανα μια πλάκα για τον αρχισυντάκτη. Εκείνος παρεξηγήθηκε. Εγώ δεν ήθελα ούτε να τον προσβάλω ούτε να αφήσω υπονοούμενα...είναι φίλος και συνεργάτης, δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Έγινε παρεξήγηση».

Μες την καλή χαρά 

Ήταν 2012 όταν η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από την εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου». Τη θέση της τελικά πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.  

Νικ ο Κλοκ 

Θυμάσαι το talk show του Νίκου Μουτσινά που λεγόταν «Νικ ο Κλοκ»; Αυτή η εκπομπή είχε ένα ολόκληρο πάνελ το οποίο όμως κάποια στιγμή καταργήθηκε. Έτσι έμειναν εκτός των εξής πρόσωπα: Αθηναϊς Νέγκα, Σύλβια Δελικούρα, Παύλος Σταματόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Ειρήνη Γκανιάτσου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας, Γιώργος Κρήτος και Λουκάς Μέξης. Η Νέγκα μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη διακοπή της συνεργασίας της από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: Όταν δουλεύω κάπου θέλω να συμμετέχω, οκ με πληρώσαν μια χαρά, αλλά τη μία φορά νομίζω συμμετείχα 3 δευτερόλεπτα, την άλλη δέκα, νομίζω ότι δεν υπήρχε χώρος για άλλους ανθρώπους σε αυτό το πράγμα. Δε φταίει ο Μουτσινάς βεβαίως, απλώς ο σχεδιασμός της εκπομπή κάπως χάλασε και ήταν σαν ένα πέρασμα.υτό πήγε λίγο στραβά για μας. Δεν νομίζω όμως ότι για τον Μουτσινά δούλεψε καλά. 

Annitagr

Μέσω Facebook έκανε γνωστοποίησε την αποχώρισή του από το πάνελ της εκπομπής «AnnitaGR» ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος:  

«Μετά από 4 μήνες μιας ακόμα περιπέτειας, τηλεοπτικής αυτή τη φορά, στο πλατό του AnnitaGR, χωρίσαμε με συμβιβαστική ευγένεια τους δρόμους μας (μετάφραση, με χώρισαν με συνοπτικές διαδικασίες). Τους ευχαριστώ κατ' αρχάς γιατί επιτέλους ξαναβρήκα τον εαυτό μου απέχοντας από κάτι που δεν με εκφράζει σε ρόλο γλάστρας και το βίωσα διασκεδαστικά μεν αλλά βιοποριστικά κυρίως με τεράστιο στρες. Μολονότι δεν καταλαβαίνω γιατί με πήραν ως πανελίστρια αφού ο χαρακτήρας μου είναι γνωστός και μετά τους χάλασε η σαντιγί. Είμαι ευγνώμων σε όσους με εμπιστεύτηκαν για όλο αυτό. Τα παιδιά στο γραφείο, τους ανθρώπους στο πλατό του Alpha. Είναι όλοι ευγενέστατοι, όμορφοι μέσα και έξω τους και πάντα μου έφτιαχναν την συνήθως στριτζωμένη μου διάθεση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν κολλάνε όλα πάντα, ειδικά στην τηλεόραση ανάμεσα στις προθέσεις και το αποτέλεσμα. Και για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θεωρώ την Αννίτα ένα πολύ ιδιαίτερο ροκ άτομο, που έχει τις μ@λ@κίες της αλλά είναι πολύ πιο τίμια από άλλους "τηλεοπτικούς". Ο χωρισμός δεν μπορώ να πω ότι έγινε με πολύ ηθικούς όρους. Αλλά η ηθική είναι κάτι που δεν χαρακτηρίζει ούτε εμένα ούτε την τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι πως τώρα που μου ξαναμπήκε το σαράκι της τηλεόρασης, αργά ή γρήγορα, θα τα ξαναπούμε από αλλού. Ως τότε, ομορφιά και αγάπη. Ειδικά στα παιδιά που συνεργάστηκα και ανέχτηκαν όλη την παραξενιά μου».