Επιστροφή στη φύση! Miley, πάλι με αξύριστη μασχάλη;

Celebrities που ξέχασαν το ξυραφάκι σπίτι.
Επιστροφή στη φύση! Miley, πάλι με αξύριστη μασχάλη;



Μας είναι πραγματικά αδύνατο να καταλάβουμε με ποια λογική η Miley Cyrus επιδεικνύει την τρίχα στη μασχάλη εν έτη 2015. H pop-star έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση σε πάρτι της Νέας Υόρκης, σήκωσε περήφανα το χέρι της στους παπαράτσι με αποτέλεσμα να μας τυφλώσει με το αναχρονιστικό trend που επιχείρησε να προωθήσει. 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αφήνει τις τρίχες της να μεγαλώσουν. Κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram τέτοιες φωτογραφίες φρικάροντας τους followers της. 

Έχουμε να της πούμε όμως ότι δεν έφερε κάποια καινοτομία και ότι και άλλες celebrity στο παρελθόν έκαναν εμφάνιση με αξύριστη μασχάλη. Οπότε η δική της τρίχα μας περνάει μάλλον αδιάφορη. 

Ας θυμηθούμε όμως ποιες είναι αυτά τα κορίτσια που προτίμησαν το look «επιστροφή στη φύση». 

Μια μέρα ξέχασε να ξυριστεί η Beyonce Knowles και από τότε τα media της το χτυπάνε για πάντα. Ήταν 2008 όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε event και οι αδίστακτοι παπαράτσι έκαναν ζουμ στα απεριποίητα σημεία της. 

Ξέρεις την 23χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore; Με αυτή τη μασχάλη δεν πρόκειται να την ξεχάσεις. Η Scout Willis ανέβασε στο Instagram της αυτή τη φωτογραφία και ήταν η πρώτη φορά που το σώμα της δεν τράβηξε την προσοχή μας. 

Είναι γνωστό ότι η Penelope Cruz προσπαθεί να προωθήσει εναλλακτικά πρότυπα ομορφιάς. Στις συνεντεύξεις της πάντα λέει πόσο σημαντικό είναι οι γυναίκες να νιώθουν όμορφες γι’ αυτό που είναι και ανεξάρτητα από το μέγεθος και την εμφάνισή τους. Οπότε δεν μας έκανε εντύπωση που η διάσημη ηθοποιός πόζαρε κάπως έτσι για το εξώφυλλο του «Al Magazine», προσπαθώντας να πειραματιστεί με τα όρια της ομορφιάς. 

«Long hair...... Don't Care!» είπε η Madonna μέσω Instagram και μας έκανε για άλλη μια φορά να απορήσουμε με την κατάστασή της. 

Η Beth Ditto ξεχνάει μονίμως το ξυραφάκι της. Και δεν τη νοιάζει. Ροκ σταρ είναι, ό,τι θέλει κάνει. 

Κι όμως, υπήρχε μία γυναίκα που μονίμως πόζαρε με αξύριστη μασχάλη και παρόλα αυτά θεωρούνταν σύμβολο του σεξ. Sophia Loren σε συγχωρούμε. 

To 2000 ήταν συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπουμε την Drew Barrymore να καμαρώνει για τις τρίχες της. Μεγαλώνοντας άλλαξε γνώμη. 

Ξεχνιέται αυτή η θρυλική φωτογραφία από την πρεμιέρα του «Notting Hill» στο Λονδίνο το 1999;

Αν νομίζεις ότι η Julia Roberts άρχισε να ξυρίζεται αργότερα, δες και την παρακάτω φωτογραφία που χρονολογείται το 2010.