"Είχα σκέψεις να πηδήξω από το μπαλκόνι"

Η ταραχώδης ζωή του Ερρίκου Πετιλόν στο "JOIN US".
"Είχα σκέψεις να πηδήξω από το μπαλκόνι"



Το να εξομολογηθείς δημόσια το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις , απαιτεί μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Όταν μάλιστα αυτό πραγματοποιείται σε μια κοινωνία που δεν έχει πλήρη εικόνα του τι είναι διπολική διαταραχή, τότε σίγουρα χρειάζεται θάρρος για να ενημερώσεις και να βοηθήσεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο Ερρίκος Πετιλόν βρίσκει το σθένος και μιλά στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα όσα τον έφεραν στο σήμερα.

 Όμορφος: μια λέξη που μέχρι σήμερα, στα 53 του χρόνια, τον ακολουθεί καθημερινά. Πως ξεκίνησαν όλα; Από την Φλόριντα . Εκεί γύρω στα 28 του χρόνια βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο και όλα άλλαξαν . Άφησε πίσω τις οικοδομές και βρέθηκε στις πασαρέλες. Μια ζωή γεμάτη από περιπέτειες , ρίσκα, εμπειρίες. Άλλοτε καλές και άλλοτε κακές. Όπως το επέβαλλε η εποχή: sex, drugs & rock n roll!

Από το πλευρό του δεν έλειψαν οι λαμπερές γυναικείες παρουσίες, για τις οποίες πλέον δεν θέλει να συζητά. « Δηλαδή είναι σαν να μου λες ξέρεις κάτι μόνο αυτό έχεις να πεις. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μόνο αυτό να πω».  Ο Ερρίκος Πετιλόν ανοίγει την καρδιά του στο "JOIN US": μιλά για το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωή του:τον 19χρονο γιο του , απαντά στις φήμες που τον εκνευρίζουν και παρουσιάζει την νέα του ζωή!