Συμβαίνει και στις διάσημες: Δες τι έπαθε η Emma Stone

Emma Stone είσαι το πιο cool τυπάκι του Hollywood!
Συμβαίνει και στις διάσημες: Δες τι έπαθε η Emma Stone



 H Emma Stone είναι αδιαμφισβήτητα μια cool προσωπικότητα. Είναι αυθόρμητη, δεν έχει πρόβλημα να αυτοσαρκάζεται και έχει χιούμορ. Το έχει αποδείξει άλλωστε αμέτρητες φορές. Ξέρει να χειρίζεται τα απρόοπτα γεγονότα με τον αυθορμητισμό και τη γλυκύτητα που την διακατέχει. Έτσι αντιμετώπισε και ένα μικρό “ατύχημα” που είχε κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του 68ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Στην προκειμένη κόντεψε να την πάρει ο αέρας κυριολεκτικά.  Η 26χρονη Emma έπεσε “θύμα” του αέρα με αποτέλεσμα να γίνει αποκαλυπτική μπροστά σε εκατοντάδες φωτογράφων που παρευρίσκονταν στο χώρο. 

Ευτυχώς η Emma Stone  είχε τα αντανακλαστικά να προλάβει την κατάσταση και έτσι έβαλε τα χέρια της και κράτησε το φόρεμα της τη κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που δεν πρόλαβε από τη δύναμη του αέρα ήταν τα μαλλιά της όπου κια σηκώθηκαν στον αέρα. Η ίδια γέλασε με το γεγονός αυτό και διακωμώδησε τη κατάσταση. 

Η Emma φορούσε ένα mini εντυπωσιακό φόρεμα με  μαύρη δαντέλα του οίκου Oscar de la Renta. Μαζί της ήταν και η ηθοποιός Parker Posey όπου και αυτή έπεσε “θύμα” του αέρα αλλά δεν την επηρέασε όσο την Emma διότι η Parker φορούσε πιο μακριά φούστα και έτσι ο αέρας δεν μπορούσε να αποκαλύψει και πολλά! Μάλιστα όταν ο αέρας κόπασε φωτογραφήθηκε με άνεση αναδεικνύοντας το στιλ της που απέπνεε γαλλικό αέρα!

Η Emma πάντως φαίνεται να είναι το πιο cool τυπάκι του Hollywood!

Κάννες 2015: Η Miranda Kerr τα έδειξε… όλα στο κόκκινο χαλί