O George Clooney στο συγκινητικό τελευταίο Late Show του David Letterman

Αποχαιρετώντας τον αγαπημένο τους παρουσιαστή.
O George Clooney στο συγκινητικό τελευταίο Late Show του David Letterman



Την Julia Roberts ακολούθησαν πολλοί celebrities του Hollywood αλλά και της αμερικανικής tv, προκειμένου να βρεθούν στο Late Show του David Letterman, το οποίο κατεβάζει αυλαία μετά από 22 χρόνια προβολής, στις 20 Mαϊου 2015.

Απέναντι από τον σπουδαίο παρουσιαστή θα κάτσουν μετά τιμής και χαράς οι George Clooney, Al Pacino, Julianna Margulies, η Oprah Winfrey και η (κολλητή της) Gayle King. Ο οικοδεσπότης ανακοίνωσε την "συνταξιοδότησή" του τον περασμένο Νοέμβριο.

Για την ιστορία, το "Late Show with David Letterman" είναι ένα από τα δημοφιλέστερα late-night talk show της αμερικανικής τηλεόρασης. Η εκπομπή ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου 1993 και έκτοτε αποτελεί μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες του κοινού. Το 2002 μάλιστα, βρέθηκε στη θέση 7 της λίστας  "TV Guide‍ '​s 50 Greatest TV Shows of All Time", με τον Letterman να θεωρείται επισήμως ο μακροβιότερος οικοδεσπότης tv show της αμερικανικής τηλεόρασης (αφού πριν το Late Show παρουσίαζε το Late Night).

Tη σκυτάλη της εκπομπής θα δώσει στον Stephen Colbert, ο οποίος από τις 8 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζει το  Late Show with Stephen Colbert. 

Τhe end of an era, θα πούμε εμείς.