Οι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Λίγο πριν το καλοκαίρι μπει δυναμικά, οι Ελληνίδες celebrities ξεκίνησαν τα μπάνια, τις βόλτες και τις χαλαρές στιγμές.

Πρώτη και καλύτερη η Ευγενία Μανωλίδου που υποδέχτηκε το καλοκαίρι στην Κρήτη. Η παρουσιάστρια φόρεσε το μαγιό της και μας έδειξε στο Instagram ασκήσεις hot yoga. Πάθαμε πλάκα όταν αντρικρίσαμε στις οθόνες μας το κορμί της. «Μητέρα τεσσάρων παιδιών με τέτοιο σώμα;» αναρωτηθήκαμε και θέλουμε το επόμενο post της να είναι η... χρυσή διατροφή της!

Η παρέα του πρωινού «Mega με Μία» δεν μπορεί να αντισταθεί στη λαχταριστή μακαρονάδα με μοσχάρι ραγού. Μόλις σερβιρίστηκαν τα μακαρόνια, τα πιρούνια πήραν φωτιά. Μόνο τις λέξεις «καλοκαίρι», «διατροφή», «δίαιτα», «κιλά» δεν σκέφτονταν εκείνη την ώρα ο Μάρκος, η Έλενα και η παρέα τους. Ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα στο Instagram για να μας ανοίξουν την όρεξη (!)

Η Βίκυ Καγιά, λίγες μόλις εβδομάδες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό («κρασσάκι» το λέει χαϊδευτικά), φόρεσε τα καλά της και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό γνωστής εταιρείας, περνώντας συγχρόνως το δικό της μήνυμα: «Μπορείς να είσαι όμορφη και στιλάτη ακόμη και αν είσαι έγκυος». Το βλέπουμε Βίκυ στις οθόνες μας!!!

Η Δέσποινα Βανδή έβαλε τα αθλητικά της και έγραψε: «ώρα για γυμναστική εκτός σπιτιού». Η διάσημη τραγουδίστρια όσες υποχρεώσεις και αν έχει ως μητέρα και επαγγελματίας δεν χάνει ευκαιρία για το καθημερινό της τζόκινγκ. Ακολουθεί το πρόγραμμα διατροφής που της πρότεινε ο διατροφολόγος Δημήτρης Πέππας, η οποία περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε ενέργεια. Σε συνδυασμό με γυμναστική, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά (!)

H Eλένη Φουρέιρα ξεκίνησε νωρίς φέτος τα μπάνια. Έβαλε το μπικίνι της και έτρεξε στην παραλία να απολαύσει το νερό και τον ζεστό ήλιο. Επ΄ ευκαιρίας έβγαλε και μια φωτογραφία για να δουν οι θαυμαστές της ότι διαθέτει τέλειο κορμί. Η Ελένη Φουρέιρα είναι αυτό που λέμε «και από φωνή κορμάρα»!!!

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Τσαβαλιά στο followme.gr