Μάκη παραδέξου το: Δεν έχεις φωτογένεια!

Αλλά δεν είσαι ο μόνος! Οι διάσημοι που δεν ξέρουν να ποζάρουν.
Μάκη παραδέξου το: Δεν έχεις φωτογένεια!



Ο Μάκης της Ελένης είναι αντικειμενικά ένας πολύ ωραίος άντρας. Όλες τον βρίσκουμε σέξι και αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή υποσυνείδητα μας θυμίζει τον Ewan Mc Gregor, τον εφηβικό μας έρωτα.  

Ίσως, όμως ο πόθος μας να πηγάζει και από το γεγονός ότι έκανε την πιο διάσημη Ελληνίδα να τον ερωτευτεί παράφορα. Δεν το λες και λίγο. Το θέμα είναι ότι τώρα που η Ελένη διαιώνισε το είδος του, τον βλέπουμε όλο και περισσότερο στα περιοδικά. 

Γι’ αυτό και σήμερα που έπεσε στην αντίληψή μας η φωτογραφία από την έξοδο στα μπουζούκια απογοητευτήκαμε για ακόμα μια φορά με τη φωτογραφία του.

Το ζεύγος πήγε στον Πάνο Κιάμο και εμείς αντί να δούμε έναν Μάκη καμαρωτό με το φωτεινό του χαμόγελο και τις σέξι ρυτίδες στα μάτια του, είδαμε το προφίλ που δεν τον κολακεύει καθόλου. Για την ακρίβεια, το προγούλι του βγάζει μάτι. 

Έχει βγει, βέβαια, σε πολύ χειρότερες φωτογραφίες όπως για παράδειγμα οι παρακάτω.

Την ίδια ώρα, μάλιστα, που η Ελένη είναι πάντα στην τρίχα και δεν κάνει ούτε ένα μορφασμό. Εκείνη μπορεί και παίρνει την τέλεια πόζα, ακόμα και όταν δεν ξέρει ότι οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν. Ενώ, λοιπόν, όλοι νομίζουν ότι ουδείς ασχολείται με το Ματέο η αλήθεια είναι η αντίθετη. Όλες ασχολούμαστε μαζί του και θέλουμε να τον μάθουμε να ποζάρει για να τον κάνουμε αφίσα στο υπνοδωμάτιό μας. 

Ματέο, σε περίπτωση που διαβάζεις αυτές τις γραμμές έχουμε να σου πούμε ότι σκοπός μας δεν είναι να σε στεναχωρήσουμε και για να το σου το αποδείξουμε συγκεντρώσαμε 10 ξένους celebrities που όπως και εσύ είχαν κάποιες άτυχες παπαρατσίστικες στιγμές. 

Οπότε, δες την gallery και κοιμήσου ήσυχος. 

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να δεις τον αδερφό του Μάκη.